1

Proef Pampus


-advertentiepositie-



Proef Pampus

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Proef Pampus dit jaar nog leuker n langer

Na een noodgedwongen pauze van twee covidjaren, keert Proef Pampus dit jaar terug voor een vierde editie! En wat voor editie Proef Pampus is vanaf dit jaar onderdeel van de Dutch Water Week, een themaweek rondom water, met als hoogtepunt een groot aantal zeilwedstrijden.

Proef Pampus: Festival voor het hele gezin
Tijdens Proef Pampus laten we alles zien dat Pampus te bieden heeft en meer! Het fort is geopend er zijn lekker veel gidsen aanwezig, virtuele ballonvaart Het Geheime Wapen van Amsterdam draait overuren Maar juist buiten, op de groene grasring van Pampus is nu ook van alles te doen, zien en beleven.

Zo is er een razend populair timmerdorp, waar kinderen (van 0 tot 120) zich kunnen uitleven op de mooiste hutten, boten of meer abstracte creaties. Er is silent disco op het dak, een kindercircus, live muziek, theater en meer. En er valt natuurlijk genoeg te proeven! De eilandkoks zorgen voor de gezelligste foodstands met de allerlekkerste hapjes en onze favoriete dranken zijn ruimschoots verkrijgbaar.

Dutch Water Week: internationaal nautisch evenement
In de driehoek IJburg-Muiden-Almere zal dit jaar de Allianz Regatta plaatsvinden, hart van de Dutch Water Week. De regatta bestaat uit serieuze topwedstrijden in alle Olympische klassen, plus een groot aantal wedstrijden in ander klassen en kwalificaties voor WK.

Met deze wedstrijden als bruisend hart, heeft de Dutch Water Week nog veel meer te bieden. Doel is om bezoekers op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met alle facetten van water en watersport. Tijdens de Dutch Water Week komen topsport, amateursport, verduurzaming, educatie n recreatie bi elkaar.

Samen sterk
Midden in de driehoek IJburg, Muiden, Almere ligt toevallig ons prachtige eiland Pampus Dus ja, eigenlijk ontzettend logisch om van daar naar de wedstrijden te kijken! Wat is er nou lekkerder dan met een heerlijk drankje in de hand, terwijl je kinderen zich vermaken in het circus, te genieten van alle actie op het water? Precies! Daarom is Pampus vanaf heden trotse partner van de Dutch Water Week!

Praktisch

  • Proef Pampus 2022: 26 mei tot en met 6 juni (30 en 31 mei, rustdagen)
  • Veerverbindingen uit Muiden, Amsterdam-IJburg, en Almere-Muiderzand
  • De kaartverkoop start in de loop van her voorjaar, houd socials en nieuwsbrief in de gaten
Leuk om te weten: een bezoek aan Proef Pampus kost net zoveel als een gewoon museumbezoek en kortingsacties en kortingspassen zijn gewoon geldig!

 Bezoek www.pampus.nl

Proef Pampus
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.