1

Overnachten in een echt fort




Overnachten in een echt fort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

OVERNACHTEN IN EEN ECHT FORT
Zoekt u een mooie locatie om te overnachten in eigen land? Dan bent u bij Fort Vuren aan het juiste adres! Ons historische torenfort uit 1845 is namelijk voorzien van verschillende soorten accommodaties waar u kunt verblijven, van hotelkamers tot kampeerplaatsen, er is voor ieder wat wils!
Of u nu een week of een weekend er tussenuit wilt, verblijven op Fort Vuren is een speciale gelegenheid die u niet snel meer zal vergeten! Het forteneiland bestaat dan ook uit veel vrije ruimte, zo kunt u heerlijk genieten van uw verblijf aan de rivier de Waal! 
Kortom, wilt u graag overnachten aan de Waal, op een historisch torenfort uit 1845 met voldoende activiteiten in de omgeving? Kom dan slapen op Fort Vuren!
De accommodaties
Bij de Bed & Breakfast kamers die u via onze website boekt zit een ontbijt inbegrepen. Bij de overige kamers kunt u ook een ontbijt bijboeken voor 12,50 euro p.p.! Het ontbijt bestaat uit verschillende broodjes, een croissantje, ham, kaas, jam, hagelslag, boter, vers gekookt eitje, een yoghurtje, jus d orange, koffie en thee. 
Zoals gezegd beschikt Fort Vuren over verschillende soorten accommodaties waarin u kunt verblijven. 
Binnen ons hotel en bed & breakfast bieden wij verschillende soorten kamers voor u aan. Zo kunt u kiezen uit de kruitkamer en de onderofficierskamer.
De Kruitkamer en de Onderofficierskamer zijn voorzien van eigen sanitair en een mini-keuken.
Ook als u met 4 of 6 personen wilt overnachten in ons hotel of bed & breakfast kunt u bij ons terecht! De kruitkamer is namelijk uit te breiden met de aanliggende gedeelde kamer. Zo kunt u ook met een wat groter gezelschap komen overnachten in het historische Fort Vuren!

 Bezoek fortvuren.nl

Overnachten in een echt fort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.