Fortlodges appartementen


-advertentiepositie-



Fortlodges appartementen

» Let op: deze activiteit is voorbij «


Deze onder architectuur gebouwde zeer ruime lodges bieden u wel heel bijzondere mogelijkheden om in luxe en stilte te overnachten. Onze unieke lodge appartementen ademen n en al luxe. U waant zich even in een andere wereld, met de stoere elementen van het oude fort krijgt u in deze lodge een veilig gevoel. Gedachtes komen in u op hoe het hier vroeger geweest moet zijn! 
Fortlodge 1 en 3 zijn zeer ruim en beschikken over een ruime woonkamer, een spectaculaire eetkamer en een volledig uitgeruste moderne keuken ( Poggenpohl ). Twee slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping evenals een luxe badkamer met uitzicht op de uiterwaarden en via de slaapkamerdeuren komt u buiten bij de hout-gestookte hottub (stookhout is inclusief). De derde slaapkamer bevindt zich op de begane grond en is beschikbaar indien u met 5 of 6 personen komt.
Deze unieke locaties zijn bijzonder geschikt voor vakantie of Long Stay.
Fortlodge 1,2 en 3 zijn ook koppelbaar!
Onze fortlodges zijn ook koppelbaar, hierdoor enorm geschikt als familie- of groepsverblijf.
De Fortlodges zijn instap-klaar! De bedjes zijn gedekt en voor iedereen ligt er 1 handdoek klaar. Keukengerei, bestek en servies zijn aanwezig. s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk bakje Nespresso, de cups liggen klaar! En de wasser voor de vaat staat gereed met een tablet.
 

 Bezoek fortvuren.nl

Fortlodges appartementen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.