1

Borrelboot




Borrelboot

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Borrelboot Amsterdam staat garant voor een memorabele borrel. En hoewel mooi weer natuurlijk lekker is, is het geen vereiste. Wij hebben verschillende boten in ons assortiment waarmee er het hele jaar door geborreld kan worden.

Kom aan boord voor een vrijgezellenfeest, borrel met collega’s of een gezellige middag met familie en vrienden. Onze schipper verwelkomt je graag met zijn open bar (wijn, bier en fris) en voor de hongerige passagiers kunnen we ook fingerfood regelen.

Boek naast ons standaard borrelarrangement nog extra opties om het extra speciaal te maken. Wat dacht je van een uitgebreid bittergarnituur, oesters of misschien wel volledig verzorgde BBQ? Wat je ook in gedachten hebt, wij denken graag met je mee!

Trommel al je borrellustige vrienden op en vaar een van onze bijzondere routes door Amsterdam. Onze ervaren schippers laten je graag de leukste plekjes van de stad zien. Geniet in de zomer van een open boot die je de mooiste plekjes van Amsterdam laat zien, in de winter zit je er warmpjes bij terwijl je ’s avonds de prachtige sculpturen van het Amsterdam Light Festival voorbij ziet gaan.

Borrelboot in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek bootuitjes.nl

Borrelboot
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.