Interactieve wandeling




Interactieve wandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wil je Steenwijk eens op een andere manier ontdekken? Laat je rondleiden door Steenwijk met deze interactieve rondleiding. Je komt hierbij onder ander te weten welke rol Steenwijk had tijdens de tachtigjarige oorlog, de inkwartiering van de Spanjaarden en welke invloed dit heeft gehad voor onze prachtige stad. Daarnaast kom je meer te weten over talrijke gebouwen en plekken die Steenwijk rijk is. Wat dacht je van de stadswal, de Sint Clemenskerk en bekende personen zoals Hildo Krop en Johan van den Kornput.

Wist je bijvoorbeeld dat Steenwijk al meer dan 750 jaar bestaat er in Steenwijk op diverse plekken bijzondere Jugendstil-schatten verborgen zijn. Neem de tijd om de stad te verkennen via deze Interactieve wandeling door Steenwijk.

Op je eigen tempo de stad verkennen
Onze interactieve stadswandeling kan je het hele jaar door boeken. Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen en of je n of meerdere tussenstops doet. De keuze is aan jullie. De route is ongeveer 5 kilometer en zal ongeveer 2 uur duren.

Hoe te spelen
Je kan dit spel individueel, met een team of met meerdere teams tegen elkaar spelen. Ons advies is om het team niet groter dan 5 personen te maken.Het is mogelijk om tijdens het boeken voor n of meerdere teams te boeken. Per team heb je een code nodig waarmee je de interactieve wandeling kan opstarten in onze GameApp.

Notitie: het spelen van het spel kost je ongeveer 50 MB van je databundel. Mocht je geen of te weinig data meer op je telefoon hebben zitten is het aan te raden om iemand anders te vragen die wel voldoende data op zijn bundel heeft zitten.

Hoe werkt het?
Wanneer je de GameApp hebt geopend op je telefoon en de inlog gegevens hebt ingevoerd zal je een speelveld zien die je doet denken aan Google Maps. Op deze kaart zie je diverse symbolen. Een symbool kan hierbij een puzzelstuk zijn, een icoon, een sport-, een audio- of video symbool. Wanneer je binnen een straal van 30 meter van het symbool komt zal er op de telefoon een vraag, puzzel, muziekfragment, breinbreker, videofragment of raadsel naar voren komen. Aan jou of jullie de taak om deze succesvol te beantwoorden. Wanneer je de opdracht hebt gedaan zal deze verdwijnen van de kaart en kan je door naar het volgende punt.

Hall of Fame
Er zijn in totaal 50 punten waar je bij langs wandelt. Hiermee kan je in totaal 5000 punten mee verdienen. Lukt het jullie om alle vragen, puzzels en breinbrekers succesvol op te lossen en daarmee bovenaan het klassement te komen? Ga de strijd aan tegen andere Steenwijkers en win die geweldige prijs.

Hoe kan ik spelen?

  1. Boek de interactieve wandeling (het maakt hierbij niet uit op welke datum je de boeking maakt.
  2. Je ontvangt een email met daarin verdere instructies. Denk hierbij aan welke Game App je moet downloaden en de inlog gegevens om het spel te kunnen spelen.
  3. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende batterij heeft op de dag dat je het spel gaat spelen.
  4. Loop naar het centrum van Steenwijk
  5. Open de Game App en vul de inlog gegevens in
  6. Vul bij teamnaam: een super toffe en coole naam in
Kosten
De kosten voor deze interactieve wandeling bedragen 15,00 per team.

 Bezoek badassrentals.nl

Interactieve wandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.