Zeeuwse Kustbunker-Groede Podium


-advertentiepositie-



Zeeuwse Kustbunker-Groede Podium

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek dit historische en bijzondere verblijf!

Deze bunker uit de Tweede Wereldoorlog ligt net buiten de camping bij Speel-en Bunkerpark Groede Podium. Een rustige ligging middenin de natuur met het strand, de camping en Groede dorp op steenworp afstand.
De bunker heeft 8 slaapplaatsen en is opgedeeld in twee verdiepingen.

Het appartement op de begane grond is gerealiseerd in de originele geschutsbunker uit 1942. Er is een woonkamer (met slaapbank) aanwezig, n slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche en wastafel, apart toilet en keuken.

De eerste verdieping biedt ruimte voor vijf slaapplaatsen. De verdieping is via de buitentrap te bereiken. Vanuit de woonkamer met open keuken is er prachtig uitzicht op de polder. Tevens is er een  badkamer en zijn 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een npersoonsbed. De grote slaapkamer heeft een eigen balkon. Grenzend aan de entree is ook een terras.

De keukens op beide verdiepingen zijn voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, Nespresso Koffiemachine, en koelkast met diepvriesvak. Tevens zijn beide verdiepingen voorzien van een vaatwasser.

Rondom de bunker is een ruime tuin aanwezig met diverse zitjes en loungeplekken.
Gratis parkeermogelijkheid op de nabijgelegen parkeerplaats van Speel- en Bunkerpark Groede Podium.

Let op de bovenste verdieping is niet geschikt voor minder validen.
Huisdieren zijn niet toegestaan

 Bezoek www.strandcampinggroede.nl

Zeeuwse Kustbunker-Groede Podium
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.