Deze Schietworkshop is een leuke kans om uw schietvaardigheden te ontwikkelen en een gezellig uitje te hebben met vrienden of collega's.

In het mooie bos van Almeerderhout staan verschillende schietbanen opgesteld. Daar beoefent u de diverse disciplines van de schietsport: handboog, kruisboog, luchtbuks en blaaspijp. Bij elk onderdeel krijgt u uitleg over de juiste techniek, de puntentelling en natuurlijk het veiligheidsprotocol. Na een paar oefenrondjes is het tijd voor leuke wedstrijdjes.

De Schietworkshop is beschikbaar voor deelnemers vanaf 18 jaar. U kunt de workshop combineren met andere activiteiten, zoals Survival, Outdoor Games of Expeditie Robinson. Sluit de dag gezellig af met iets lekkers te eten of drinken: van lunch tot high tea, van patat tot barbecue. Kijk op de site voor alle mogelijkheden!

Afwisselende schietworkshop vol plezier in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.