Trouwen op GeoFort 12 december 2018 - 31 december 2019 ,

Arrangementen GeoFort: spannende speurtochten en doolhoven

Bekijk de activiteiten van GeoFort: spannende speurtochten en doolhoven. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Trouwen op GeoFort »

12-12-18 - 31-12-19 Jullie onvergetelijke trouwdag op een locatieElkaar het ja-woord geven op een unieke locatie midden in de natuur? Een receptie in onze prachtig ingerichte 3D restaurant, een diner aan lange tafels op het glooiende fortterein in de schitterende zon en tenslotte het feest in de karakteristieke romantische verlichte kazernestraat?GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale huwelijksdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie huwelijksdag een hoogtepunt wordt.De ambiance van de unieke locatie, in combinatie met heerlijk eten en drinken en ons gastvrije team, maakt jullie huwelijk tot een sprookjeshuwelijk!GeoFort is uitermate geschikt voor de viering van jullie huwelijksdag. Voor een klein of een groot gezelschap en voor elk budget. Wij maken graag een voorstel passend bij jullie wensen. Ook kunnen wij jullie adviseren over bloemdecoratie, bruidstaarten, foto- en videografen en muzikale omlijsting. Wij bieden mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 200 personen. Onze eigen Event Manager

GeoExperience op GeoFort »

01-01-19 - 31-12-19 Bij het spannende forteiland GeoFort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, draait alles om de aarde. In het interactieve science center leer je spelenderwijs van alles over themas als big data, geo-design en klimaat.

Hemelvaart bij GeoFort! »

30-05-19 - 31-12-19 Ook met Hemelvaartsdag is GeoFort geopend! Kom deze dag speuren in het Minecraftdoolhof, laat lava uit een vulkaan stromen in de interactieve zandbak, reis naar de kern van de aarde en kijk of jouw zelfgebouwde toren een aardbeving overleeft!?Er zijn ook weer leuke extra activiteiten deze dag!

Pinksterweekend: samen Minecraften Herwijnen »

08-06-19 - 31-12-19
Dit jaar bestaat Minecraft 10 jaar en daarom hebben we ook met Pinksteren weer allerlei toffe Minecraftactiviteiten gepland! Vind je weg door het Minecraftdoolhof en red het digitale GeoFort van overstroming met de Minecraftspeurtocht. Ook kan je meebouwen met Minecraftblokken aan de stad van de toekomst Minecraft in real life!

In de GeoExperience is er ook van alles te beleven. Leef je uit in de Vleermuisspeurtuin. Neem de pont naar het drijvende Nederland of reis naar de kern van de aarde met de virtuele lift. Kom deze Pinksterdagen gezellig langs bij GeoFort!

Sterrenkijkavonden op GeoFort »

26-01-18 - 31-12-19 Ooit weleens de kraters op de maan willen zien, de ringen van de planeet Saturnus of Jupiter met zijn maantjes? Kom op de laatste vrijdag van de maand naar GeoFort en doe mee aan een van onze sterrenkijkavonden... leuk voor het hele gezin!In een gevarieerd avondvullend programma nemen we je mee op reis door het heelal. We laten je de oneindigheid van ons universum ervaren door vanuit GeoFort uit te zoomen tot aan de grenzen van het heelal. Met behulp van een planetariumprogramma geven we informatie over de actuele sterrenhemel. Ons forteiland heeft rondom een vrij uitzicht en ligt in een landelijk gebied met weinig lichtvervuiling een uitstekende sterrenkijklocatie, dus! Bij helder weer kan je met onze 250mm Dobsontelescoop de sterrenhemel verkennen. We laten je daarnaast zien hoe makkelijk en leuk het is om met behulp van een app op je smartphone objecten aan de hemel te herkennen. Uiteraard vertellen we ook over hoe de sterrenhemel vroeger werd gebruikt voor navigatie op zee. Want plaatsbepaling daar draait het bij GeoFort om! We sluiten de avond af bij ons kampvuur, waar je onder het genot van een warme chocolademelk nog allerlei vragen kunt stellen.

Hemelvaart bij GeoFort! Herwijnen »

30-05-19 - 31-12-19
Ook met Hemelvaartsdag is GeoFort geopend! Kom deze dag speuren in het Minecraftdoolhof, laat lava uit een vulkaan stromen in de interactieve zandbak, reis naar de kern van de aarde en kijk of jouw zelfgebouwde toren een aardbeving overleeft!?
Er zijn ook weer leuke extra activiteiten deze dag! Doe bijvoorbeeld spannende proefjes in het GeoLab. Bouw mee aan de stad van de toekomst met Real Life Minecraft. Jij bepaalt, samen met anderen, hoe de stad van de toekomst eruit komt te zien. En red jij het digitale GeoFort van overstroming? Doe de Minecraftspeurtocht en kom erachter.
Na een hele dag speuren en ontdekken, kan je jezelf nog helemaal uitleven in de Vleermuisspeurtuin of een drankje doen op het naastgelegen terras.

Sterrenkijkavonden op GeoFort Herwijnen »

26-01-18 - 31-12-19 Ooit weleens de kraters op de maan willen zien, de ringen van de planeet Saturnus of Jupiter met zijn maantjes? Kom op de laatste vrijdag van de maand naar GeoFort en doe mee aan een van onze sterrenkijkavonden... leuk voor het hele gezin!

In een gevarieerd avondvullend programma nemen we je mee op reis door het heelal. We laten je de oneindigheid van ons universum ervaren door vanuit GeoFort uit te zoomen tot aan de grenzen van het heelal. Met behulp van een planetariumprogramma geven we informatie over de actuele sterrenhemel. Ons forteiland heeft rondom een vrij uitzicht en ligt in een landelijk gebied met weinig lichtvervuiling een uitstekende sterrenkijklocatie, dus! Bij helder weer kan je met onze 250mm Dobsontelescoop de sterrenhemel verkennen. We laten je daarnaast zien hoe makkelijk en leuk het is om met behulp van een app op je smartphone objecten aan de hemel te herkennen. Uiteraard vertellen we ook over hoe de sterrenhemel vroeger werd gebruikt voor navigatie op zee. Want plaatsbepaling daar draait het bij GeoFort om! We sluiten de avond af bij ons kampvuur, waar je onder het genot van een warme chocolademelk nog allerlei vragen kunt stellen. 

De sterrenkijkavonden worden verzorgd door een team enthousiaste amateurastronomen die hun passie graag met jullie willen delen. Schrijf je in, kom en verwonder je! 

Let op: de Sterrentocht kan alleen doorgaan met een minimum aantal deelnemers. Inschrijven kan uiterlijk tot vrijdagmiddag 15.00 uur (de dag waarop het plaatsvindt). Mocht het het niet doorgaan, dan nemen wij telefonisch contact met je op

Inloop: vanaf 19.00 uur. 
Eindtijd: ca. 21.30 uur. 
Adviesleeftijd: vanaf 10 jaar
Kosten: 12,50 p.p.

Partijen en zakelijke bijeenkomsten »

12-12-18 - 31-12-19 GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes en innovatieve sessies op het uitdagende fortterrein.We bieden een combinatie aan van serieuze, sportieve en creatieve activiteiten. Zodra je de brug naar het uitdagende fort over bent betreed je een oase van rust. Door de combinatie van historische gebouwen en het uitdagende buitenterrein is GeoFort d locatie om te teambuilden. Zowel binnen als buiten, overdag en s avonds en in alle jaargetijden!Ons eigen restaurant biedt uitstekende cateringmogelijkheden om een inspirerende dag compleet te maken. Combineer de activiteit met een streeklunch, uitgebreide borrel en/of BBQ.Bekijk hieronder het aanbod op de website.Meer informatie of reserveren?Neem contact op met onze front office, 0345 630 480 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GeoExperience op GeoFort Herwijnen »

01-01-19 - 31-12-19
Bij het spannende forteiland GeoFort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, draait alles om de aarde. In het interactieve science center leer je spelenderwijs van alles over themas als big data, geo-design en klimaat. 

Weet jij..
..wat je allemaal tegenkomt als je naar de aardkern zou reizen?
..op welke manier een zalm de weg vind?
..waarom de Noordpool verschuift?
..hoe kan een satelliet zo ver weg weet waar jij bent?

Na een dagje GeoFort weet jij dit allemaal wel! In de GeoExperience ga je binnen en buiten het experiment aan met verschillende geo-technieken. Raak gedesorinteerd in de donkere ondergrondse gangen. Ga op een geheime missie in de kazernestraat en vind je weg door het doolhof. Ga terug in de tijd met de 4D-globe en ontdek hoe de wereld veranderd is. 

Voor de GeoExperience heb je een ticket nodig. Het 3D caf, de Vleermuisspeurtuin, waterspeelplaats en dierenspringbak zijn ook zonder ticket te bezoeken. Klim en klauter in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. Leef je uit bij de waterspeelplaats en kijk wie het verst kan springen in de dierenspringbak. Als ouder kan je ondertussen rustig op het dichtbijgelegen terras neerstrijken, genietend van een kopje koffie en/of heerlijke lunch. 

Prijzen GeoExperience
0-3 jaar 0,00
4 t/m 12 jaar 11,00
vanaf 13 jaar 12,50

Partijen en zakelijke bijeenkomsten Herwijnen »

Herwijnen
GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes en innovatieve sessies op het uitdagende fortterrein.
We bieden een combinatie aan van serieuze, sportieve en creatieve activiteiten. Zodra je de brug naar het uitdagende fort over bent betreed je een oase van rust. Door de combinatie van historische gebouwen en het uitdagende buitenterrein is GeoFort d locatie om te teambuilden. Zowel binnen als buiten, overdag en s avonds en in alle jaargetijden!
Ons eigen restaurant biedt uitstekende cateringmogelijkheden om een inspirerende dag compleet te maken. Combineer de activiteit met een streeklunch, uitgebreide borrel en/of BBQ.
Bekijk hieronder het aanbod op de website.
Meer informatie of reserveren?
Neem contact op met onze front office, 0345 630 480 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Trouwen op GeoFort Herwijnen »

12-12-18 - 31-12-19 Jullie onvergetelijke trouwdag op een locatie

Elkaar het ja-woord geven op een unieke locatie midden in de natuur? Een receptie in onze prachtig ingerichte 3D restaurant, een diner aan lange tafels op het glooiende fortterein in de schitterende zon en tenslotte het feest in de karakteristieke romantische verlichte kazernestraat?

GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale huwelijksdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie huwelijksdag een hoogtepunt wordt.

De ambiance van de unieke locatie, in combinatie met heerlijk eten en drinken en ons gastvrije team, maakt jullie huwelijk tot een sprookjeshuwelijk!

GeoFort is uitermate geschikt voor de viering van jullie huwelijksdag. Voor een klein of een groot gezelschap en voor elk budget. Wij maken graag een voorstel passend bij jullie wensen. Ook kunnen wij jullie adviseren over bloemdecoratie, bruidstaarten, foto- en videografen en muzikale omlijsting. Wij bieden mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 200 personen. Onze eigen Event Manager  zorgt ervoor dat elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend feest soepel verloopt.

Bij GeoFort zitten jullie midden in de natuur. Hoe mooi is het om de seizoenen een rol te laten spelen gedurende jullie trouwdag.
    Lente/Zomer
Mooi opgedekte tafels met verse bloemen op ons terras voor een gezellige high tea of zomerse barbecue. Trouwen bij zonsondergang en een knallend feest  onder de  schitterende sterren. Een zomers paradijs!
    Herfst/Winter
Najaarszon op het terras, kastanjes poffen en reuze marshmallows warmen op het knapperend kampvuur. Binnen komen op het winterse forteiland met vuurkoven en fakkels. Ontvangst met Glhwein en warme chocolade melk.

Geeft het Ja woord op een unieke locatie

Wij bieden u van het intake gesprek tot de evaluatie een betrokken en professionele partner. Uw droomhuwelijk kan van ceremonie tot feest bij GeoFort gevierd worden. Onze Event Manager draagt zorg dat u hiertoe een voorstel op maat ontvangt. Vervolgens zet ons ervaren team op de dag zelf de puntjes op de i in de uitvoering!

arrangement toevoegen