Kinderfeestje op Kamelenmelkerij Smits 9 december 2019 - 31 december 2020 Berlicum, Noord-Brabant

Arrangementen Op kamelensafari in het Brabantse land

Bekijk de activiteiten van Op kamelensafari in het Brabantse land. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Solex-arrangement op Kamelenmelkerij Smits Berlicum »

Berlicum Ook voor een geheel verzorgde dag kunt u terecht op Kamelenmelkerij Smits! Rondleiding, solextour, gebakje en een heerlijke lunch!

Wandel-arrangement Berlicum »

Berlicum Ook voor een geheel verzorgde dag kunt u terecht op Kamelenmelkerij Smits! Rondleiding, gebakje, wandeltocht en een heerlijke lunch!

Kinderfeestje op Kamelenmelkerij Smits Berlicum »

Berlicum Wat is er nou leuker dan je kinderfeestje te vieren tussen de kamelen samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Fiets-arrangement Berlicum »

Berlicum Ook voor een geheel verzorgde dag kunt u terecht op Kamelenmelkerij Smits! Rondleiding, gebakje, fietstocht en een heerlijke lunch!

Huifkar-arrangement op Kamelenmelkerij Smits Berlicum »

Berlicum Ook voor een geheel verzorgde dag kunt u terecht op Kamelenmelkerij Smits! Rondleiding, huifkartocht, gebakje en een heerlijke lunch!

Vergaderen op Kamelenmelkerij Smits Berlicum »

Berlicum Vergaderen op een bijzondere locatie, weg van kantoor en alle hectiek. Dat kan ook hier op Kamelenmelkerij Smits!

Fotoshoot-arrangement Berlicum »

Berlicum Ook voor een geheel verzorgde dag kunt u terecht op Kamelenmelkerij Smits! Rondleiding, gebakje, fotoshoot en een heerlijke lunch!

Groepssafari op Kamelenmelkerij Smits Berlicum »

Berlicum Dit is een ideale activiteit voor families, vrienden, bedrijven en andere groepen die het leuk vinden om met kamelen bezig te zijn.

Excursie op Kamelenmelkerij Smits »

09-12-19 - 31-12-21 Dit is een ideale activiteit voor families, vrienden, bedrijven en andere groepen die het leuk vinden om met kamelen bezig te zijn.

arrangement toevoegen