Uittips van de redactie natuurgebied in Friesland

13 artikelen en reportages natuurgebied in friesland

Op vakantie in Friesland

leeuwarden, Friesland  -  Vakantie in Friesland? Neem het handige boekje van DagjeWeg.NL mee, met alle tips van Friesland!

Vakantieparken op Terschelling

archief terschelling, Friesland  -  Terschelling biedt de ruimte aan een aantal vakantieparken. Profiteer ervan en geniet van een heerlijke vakantie op dit eiland.

Otter uitgezet

archief wolvega, Friesland  -  In het Friese natuurgebied De Rottighe Meente heeft Staatsbosbeheer afgelopen weekend een Europese otter uitgezet. Naar schatting leven er nu ruim twintig wilde otters in ons land.

Friese natuurvereniging jarig

archief eernewoude, Friesland  -  In het kader van haar 75-jarig bestaan houdt It Fryske Gea op zaterdag 3 en zondag 4 september open weekend in de Alde Feanen. Twee dagen vol activiteiten voor jong en oud. Het is een goede mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met It Fryske...

Skûtsje zeilen

archief heeg, Friesland  -  De veerdienst Heeg-Balk bestaat aankomende zaterdag, 16 juli 20 jaar. In juli en augustus kan er op elke doordeweekse dag een halve dag zeilen op een skûtsje en een fietstocht gemaakt worden met deze jubilerende veerdienst.

Nu nog lekkerder dan ooit: win 2 tickets voor het Bakkerijmuseum in Medemblik

prijsvraag In het Bakkerijmuseum in Medemblik zijn vrijwilligers elke dag bezig de geschiedenis van de oude bakkerij levendig te presenteren. Niet alleen brood en koek, ook marsepein, chocolade, suikersierwerk en ijs worden regelmatig gedemonstreerd. Dit doen we al bijna 40 jaar! De afgelopen maanden heeft...