Uittips van de redactie actieve-uitjes in Groene-Hart

18 artikelen en reportages actieve uitjes in groene-hart

Historie van Gouda is goud waard

gouda, Zuid-Holland  -  Gouda wordt het historisch hart in het groene hart genoemd. De Sint Janskerk en het prachtige Stadhuis vormen deze historie.

Coronaproof dagje uit met kinderen in Speelpark Oud Valkeveen

archief naarden, Noord-Holland  -  Afstand houden, handen wassen, looproutes en gesloten attracties. Een dagje uit met coronamaatregelen is best anders dan we gewend zijn. En is het nog wel leuk als je aan zoveel dingen moet denken, helemaal met kinderen? DagjeWeg.NL nam de proef...

Spelen in de blubber

archief krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland  -  In natuurgebied Krimpenerhout signaleren omwonenden steeds vaker blije en modderige kinderen. Wat is daar te doen?

Bewandel nieuwe paden

archief alblasserdam, Zuid-Holland  -  Ontdek nieuwe opstappunten voor fiets- en wandelroutes. Vandaag worden vier nieuwe Toeristische Overstappunten (TOP's) geopend.

Klim zeventien meter omhoog!

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  Bankhangen is er niet bij in de voorjaarsvakantie. Ayers Rock in Zoetermeer stuurt je zeventien meter de lucht in!

Beleef een middeleeuwse winter

archief alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Stap in de wereld van het verleden bij Archeon en beleef een winter zoals onze voorouders die kenden.

Klimmen met kerst

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  De kilo's vliegen eraan tijdens de feestdagen. Voorkom de dieetsstress en doe even actief bij Ayers Rock in Zoetermeer.

Steek een kaarsje aan in Gouda

archief gouda, Zuid-Holland  -  Kom genieten van een prachtig lichtfeest in Gouda. De binnenstad wordt verlicht door kaarsen en koren zingen kerstliederen.