Uittips van de redactie actieve-uitjes in Groene-Hart

19 artikelen en reportages actieve uitjes in groene-hart

Historie van Gouda is goud waard

gouda, Zuid-Holland  -  Gouda wordt het historisch hart in het groene hart genoemd. De Sint Janskerk en het prachtige Stadhuis vormen deze historie.

Spelen in de blubber

archief krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland  -  In natuurgebied Krimpenerhout signaleren omwonenden steeds vaker blije en modderige kinderen. Wat is daar te doen?

Bewandel nieuwe paden

archief alblasserdam, Zuid-Holland  -  Ontdek nieuwe opstappunten voor fiets- en wandelroutes. Vandaag worden vier nieuwe Toeristische Overstappunten (TOP's) geopend.

Klim zeventien meter omhoog!

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  Bankhangen is er niet bij in de voorjaarsvakantie. Ayers Rock in Zoetermeer stuurt je zeventien meter de lucht in!

Beleef een middeleeuwse winter

archief alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Stap in de wereld van het verleden bij Archeon en beleef een winter zoals onze voorouders die kenden.

Klimmen met kerst

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  De kilo's vliegen eraan tijdens de feestdagen. Voorkom de dieetsstress en doe even actief bij Ayers Rock in Zoetermeer.

Steek een kaarsje aan in Gouda

archief gouda, Zuid-Holland  -  Kom genieten van een prachtig lichtfeest in Gouda. De binnenstad wordt verlicht door kaarsen en koren zingen kerstliederen.