Wat te doen attractieparken in Groene-Hart

5 artikelen en reportages attractieparken in groene-hart

Coronaproof dagje uit met kinderen in Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland  -  Afstand houden, handen wassen, looproutes en gesloten attracties. Een dagje uit met coronamaatregelen is best anders dan we gewend zijn. En is het nog wel leuk als je aan zoveel dingen moet denken, helemaal met kinderen? DagjeWeg.NL nam de proef...

Beleef een middeleeuwse winter

archief alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Stap in de wereld van het verleden bij Archeon en beleef een winter zoals onze voorouders die kenden.

Luister naar middeleeuwse koren

archief alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Kruip in de huid van 16e eeuwse dorpsbewoners en luister naar de koormuziek van vrolijke monniken.

Dutch Water Dreams dit weekend open

archief zoetermeer, Zuid-Holland  -  Ondanks de financiĆ«le problemen is Dutch Water Dreams dit weekend gewoon open. Het bedrijf heeft uitstel van betaling.

Win 2 vrijkaartjes voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn

prijsvraag Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit? Ga dan naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Dit jaar draait het festijn om 75 Jaar Vrijheid. Reis door de jaren veertig, maar dan in zand. Langs D-Day, verzetshelden, moedige soldaten en natuurlijk de feestelijke bevrijding. Allemaal vastgelegd in...