Uittips van de redactie musea in Venlo

14 artikelen en reportages musea in venlo

Uit in Noord-Limburg

venlo, Limburg  -  Noord-Limburg is rustig en groen, maar er is genoeg te doen. Bezoek een museum, bekijk cactussen, ga spelen of drink een biertje!

Land tussen Maas en Rijn

venlo, Limburg  -  Het Limburgs Museum is de blikvanger van de stad. Maar wat heeft de gemiddelde dagjestoerist daar nu te zoeken?

Word onderdeel van een schilderij

archief venlo, Limburg  -  Kom naar het museum in Venlo en zie live hoe kunstenaar Stijn Peters te werk gaat. Alle bezoekers worden onderdeel van zijn kunst.

Geschiedenis proeven in Limburg

archief venlo, Limburg  -  Limburg heeft een rijke geschiedenis. Van de jagers uit de prehistorie tot de Romeinse invloeden en de hedendaagse vlaai.

Neanderthalers in Europa

archief venlo, Limburg  -  Levensechte Neanderthalers lachen, huilen en spelen in de 3D-expositie Neanderthalers in Europa.

Limburgs Museum opent vernieuwde textielafdeling

archief venlo, Limburg  -  Het Limburgs Museum opent komende zaterdag haar vernieuwde textielafdeling. Nieuwe belangrijke aanwinsten worden vanaf die dag tentoongesteld in de expositie ‘Aangekleed…gaat uit!’

Win een survivaluitje voor tijdens de herfstvakantie bij Outdoorpark SEC Almere

prijsvraag Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in je vakantie! Outdoorpark SEC Almere heeft van 16 t/m 24 oktober een programma vol superleuke activiteiten. Zo is er Expeditie Outdoor, boogschieten, survivallen, schatzoeken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels en nog veel...