Echt toveren in Toverland

Toverland |  
Nieuws door

Attractiepark opent Toverhuis, waar kinderen magische toverstafjes krijgen.

20 februari 2008 Sevenum, Noord-Brabant Kinderen kunnen binnenkort ècht toveren in Toverland. In de nieuwe attractie 'het Toverhuis' kunnen kinderen met toverstokjes allerlei kunsten vertonen.

De nieuwe attractie opent half april in het Sevenumse attractiepark. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van de directie in vervulling, om het thema toveren verder uit te werken.
Het Toverhuis ziet er niet alleen betoverend uit, maar kinderen hebber er ook echt het gevoel dat ze kunnen toveren. Ieder kind krijgt een toverstafje mee, met een techniekje erin, die reageert op de voorwerpen in het huis. Als de kinderen hun toverstaf richten op deuren, ramen, bedden, kristallen of een toverkist, gebeurt er plotseling wat. Zo verschijnt er bijvoorbeeld een kat of een enge spin.

Humor

Het Toverhuis heeft een aantal leuke verborgen grapjes. Op het dak van het huis is bijvoorbeeld een landingsbaan voor heksen. Als kinderen hun toverstaf op een goede manier gebruiken, laat de heks zo'n harde wind, dat haar rok ervan opbolt.

Toverland timmert flink aan de weg, want vorig jaar openden ze nog de 'Troy', een houten achtbaan van een kilometer lang. Door de achtbaan kreeg het park veel meer bezoekers (vooral meer twintigers).

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-02-20 12:36:06 - 825