Zeeland blijft culinair verrassen

Restaurant Oud Sluis beste restaurant van Nederland

Nieuws door

archief oud artikel 11 november 2008 Sluis, Zeeland Voor het lekkerste stukje vlees moet je bij restaurant Oud Sluis zijn. Deze eetgelegenheid is door restaurantgids 'Lekker' uitgeroepen tot het beste restaurant van Nederland. Niet al te verrassend, want topkok Sergio Herman van Oud Sluis werd vorige week al gekroond tot beste chef van 2009.

Op de tweede plaats in de Lekker-100 staat De Librije, terwijl Beluga van Hans van Wolde de derde plek bezet houdt. Dit Maastrichtse restaurant was vorig jaar de lijstaanvoerder. De jaren daarvoor was restaurant Oud Sluis vijf keer achter elkaar uitgeroepen tot het ‘allerlekkerste’ restaurant. Een grote eer voor de eetgelegenheid in het Zeeuwse Sluis.

Voor het lekkerste stukje vlees moet je bij restaurant Oud Sluis zijn.

Stijgers en dalers

Enkele opvallende stijgers en dalers in de Lekker-100: Het Zeeuwse InterScaldes stijgt twintig plaatsen en staat op een mooie negende plek. Restaurant La Rive (Amstel Hotel) en Cordial vallen uit de top 10. Nieuwste en hoogste binnenkomer is restaurant Fred in Rot.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 11 november 2008 - 1111

Dit past bij 'Zeeland blijft culinair verrassen'