Dit weekend: vakantiebeurs voor christenen

 
Commentaar door

Twee dagen vakantiepret in Houten

20 januari 2010 Houten, Utrecht Een vakantiebeurs voor christenen? De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari vindt de beurs plaats in Expo Houten in Utrecht. Voor iedereen die naar een camping wil met een kerk.

Verschilt een christelijke toerist met een niet-gelovige toerist? Als we het aanbod van de beurs Christelijk Vakantieplein mogen geloven zoekt de volwassen christen een rustige vakantie in een mensenvreemd gebied, terwijl de 'puberchristen' overdag op zoek wil naar God, om 's middags te chillen bij het zwembad.

Het is jammer dat de beurs christenen in hokjes stopt. Christelijk Vakantieplein lijkt een goedverpakt lokmiddel te zijn om christenen naar een vakantiebeurs te lokken en om zo wat geld te verdienen.

Desondanks is Christelijk Vakantieplein wel handig voor toeristen die nog niet weten waar ze naar toe moeten gaan deze zomer. Snuffel lekker rond, vergelijk vakanties en stel gerust al uw vragen. Oh, en vergeet niet de kortingsbon uit te printen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-01-20 00:48:47 - 385

Dit is interessant

1 reactie