1

Damhotel één van de smerigste hotels in Europa

Damhotel Amsterdam is één van de vieste in Europa volgens Tripadvisor.com

Nieuws door

29 januari 2010 bijgewerkt: 30 juli 2015 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Bezoekers van de website Tripadvisor.com beoordeelden het Damhotel in Amsterdam als één van de smerigste van Europa. In de top tien van de smerigste hotels staan acht hotels uit Groot-Brittannië. Het Damhotel staat op nummer zes. 'Het enige wat dit hotel heeft, als je het al zo kunt noemen, is de locatie. Het is echt smerig', vindt een bezoeker van de website.

Van de 32 beoordelingen die het Damhotel kreeg op Tripadvisor.com zijn er 23 uitgesproken negatief. Reizigers klagen op de website over kamers zonder daglicht, insecten in de bedden en onaardig personeel. Op nummer één in de lijst van de smerigste hotels in Europa staat het Grosvenor Hotel in Blackpool, Groot Brittannië. 

Tripadvisor.com is een Amerikaanse reis- en reviewsite, waar reizigers hun beoordeling geven over accommodaties. Naast een top tien van de meest smerige hotels in Europa staan ook lijsten met de vieste hotels uit andere werelddelen op de website. 

Bekijk de volledige lijst van smerigste hotels van Europa.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 29 januari 2010 - 1482

Dit past bij 'Damhotel één van de smerigste hotels in Europa'

1 reactie