Win een Rietveldstoel

Centraal Museum Utrecht |  
Nieuws door

Centraal Museum verloot reproductie #Rietveldstoel

18 november 2010 Opmerkelijk Utrecht, Utrecht Bezoekers van het Centraal Museum Utrecht doen er goed aan om zich in te lezen over Gerrit Rietveld. Want door twee vragen over de ontwerper te beantwoorden maken zij kans op Rietveldstoel. Misschien staat deze mooie reproductie van de beroemde rood-blauwe stoel binnenkort in uw woonkamer...

Ontwerper en architect Gerrit Rietveld is bij veel mensen bekend door zijn rood-blauwe stoel en het Rietveld Schröderhuis. Maar Rietveld maakte nog veel meer. In de tentoonstelling Rietvelds Universum laat het Centraal Museum Utrecht zijn creaties en ontwerpen zien. Bezoekers van de tentoonstelling maken nu kans op een Rietveldstoel, door twee vragen de ontwerper te beantwoorden.

Waarde

Met het verloten van een reproductie van de Rietveldstoel doet het museum volgens een woordvoerster recht aan het gedachtegoed van Rietveld. Hij vond dat zijn meubels moesten worden nagemaakt en gebruikt door zo veel mogelijk mensen. De te winnen stoel is gemaakt door een Italiaanse meubelproducent en is bijna 2.000 euro waard.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-11-18 13:36:08 - 230