Nu ook gratis stedengidsen op DagjeWeg.NL

Gratis stedengids voor 90 Nederlandse steden

Gratis stedengidsen Nieuws door

archief oud artikel 25 maart 2011 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Ook offline wijst DagjeWeg.NL je de weg naar de leukste activiteiten. Vandaag zijn de Tourist Guides uitgebreid met gratis stedengidsen. Voor 90 Nederlandse steden is een gids ontwikkeld met actuele informatie over alle activiteiten in de stad. Download en neem mee!

De stedengidsen geven per uitstapje adresgegevens, prijsinformatie en openingsdagen. In een oogopslag zie je welk uitstapje goed beoordeeld of gratis toegankelijk is. De gidsen brengen ook het laatste nieuws. In de stedengids van Rotterdam lees je bijvoorbeeld dat Museum Boijmans Van Beuningen een plakkerige pindakaasvloer heeft aangekocht.

Evenementen

De Tourist Guides zijn dit jaar aangevuld met duizenden kortlopende activiteiten als evenementen, beurzen, tentoonstellingen, festivals en filmvoorstellingen. DagjeWeg.NL kan deze actuele gegevens bieden dankzij samenwerking met verschillende toeristische partners.

In tegenstelling tot papieren gidsen is de inhoud in de Tourist Guides van DagjeWeg.NL volledig up-to-date. De gegevens worden elke dag opnieuw bijgewerkt, zodat je nooit voor een dichte deur komt te staan.

Download gratis

city guide Amsterdam
city guide haarlem
city guide Den Bosch
city guide Maastricht
city guide Den Haag
city guide Rotterdam
 
 Bekijk alle Tourist Guides van DagjeWeg.NL en plan een dagje uit!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 25 maart 2011 - 211