1

Zomer wordt zwoel in Kröller-Müller

Zwoele Zomeravonden

Kröller-Müller museum en beeldentuin Nieuws door

archief oud artikel 27 april 2011 Cultuur Otterlo, Gelderland De temperaturen waren de afgelopen week al redelijk zwoel, maar de avonden worden pas echt zwoel tijdens de Zwoele Zomeravonden in het Kröller-Müller Museum. Theater, muziek en performances maken de zomer wel heel bijzonder.

Op 16 juli en 30 juli staat de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum in het teken van alweer de zesde editie van de Zwoele Zomeravonden. Voorstellingen, performances en concerten op bijzondere plaatsen in de tuin trekken al jaren veel bezoekers. Neem je eigen picknickmand mee of geniet van een hapje van de catering van het museum. Voor kinderen is er op 13 augustus een speciale Zwoele Kindermiddag met alleen maar kindervoorstellingen.

Voorstellingen

Maar er is meer... In mei en juni gaat de kindervoorstelling Kijk daar drijft een Pan van Theatergroep Kwatta in reprise. En in juli zijn er dagelijks, behalve op dinsdag, voorstellingen van het TAMTAM objectentheater. Deze theatergroep doet bijzondere dingen met gevonden en afgedankte voorwerpen. Zo kijk je nooit meer op dezelfde manier naar een roestige hamer of een oude koptelefoon.

Voor kinderen is er een speciale Zwoele Kindermiddag

Bezoekersinformatie

Zwoele Zomeravond I: zaterdag 16 juli, 15:00 uur tot 20:30 uur.
Zwoele Zomeravond II: zaterdag 31 juli, 15:00 uur tot 20:30 uur.
Zwoele Kinderavond: zaterdag 13 augustus, 12:00 uur tot 16:00 uur.

Combikaartje voor het park en het museum: € 16 voor volwassenen en € 8 voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 27 april 2011 - 224

Activiteiten Kröller-Müller Museum

Nu te bezoeken

Door de bomen het bos


Door de bomen het bos is een veelzijdige tentoonstelling, waarbij je geprikkeld wordt en met frisse gedachtes en ideeën weer naar huis gaat.

Wandeling “Door de bomen de Beeldentuin”


Makerscollectief Circus Andersom heeft een multidimensionale wandeling uitgezet door de beeldentuin van het Kröller Müller Museum. Lijkt het jou leuk om mee te wandelen? Haal dan snel een ticket!