Gefeliciteerd Máxima!

Prinses Máxima is veertig jaar

Máxima, 10 jaar in Nederland Nieuws door

archief oud artikel 17 mei 2011 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Groot feest vandaag op de Eikenhorst! Prinses Máxima is jarig. Vier deze verjaardag met een bezoekje aan Paleis het Loo, waar een tentoonstelling over de prinses te zien is.

Het meest populaire lid van het Koninklijk Huis, prinses Máxima, is vandaag veertig jaar geworden. Van deze veertig jaar is ze al tien jaar in Nederland. In Paleis het Loo is een speciale tentoonstelling rondom het leven van de prinses in Nederland te zien. Foto's en filmbeelden laten in de tentoonstelling Máxima, 10 jaar in Nederland alle rollen van de prinses zien. Moeder, echtgenote en ook haar werk voor de Nederlandse samenleving. Het verhaal begint bij de eerste kennismaking met Nederlandse volk. "Hij was een beetje dom". Maar natuurlijk mogen ook de huwelijksvoltrekking en de dopen van de prinsesjes niet ontbreken. Hoogtepunt van de tentoonstelling is toch wel de trouwjurk van ontwerper Valentino.

Portret over Máxima

Gisteren was er speciaal voor de verjaardag een portret van Máxima te zien op Nederland 1. De documentaire werd bekeken door 2,6 miljoen mensen en is daarmee de best bekeken documentaire over het Koninklijk Huis.

"Hij was een beetje dom"
Ga een dagje naar Paleis het Loo!

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 17 mei 2011 - 534