1

Het regent, het regent...

...de pannetjes worden nat! #regen

Nieuws door

archief oud artikel 26 augustus 2011 Toerisme Volgens de weersverwachting houden de regenbuien en het onweer vandaag nog aan. Wil je er toch op uit? Op DagjeWeg.NL staan honderden binnenactiviteiten. We hebben er een paar uitgezocht, en onderaan kun je doorklikken naar alle indooractiviteiten in je provincie.

Musea

Heb je zin in een cultureel uitje? Bekijk dan schilderijen in het Van Gogh Museum, verdiep je in de havenwereld van vroeger en nu in het Maritiem Museum Rotterdam of ga de strijd aan in het Legermuseum.

Speeltuin

Ga je liever met de kinderen naar de speeltuin? KidZcity is het grootste overdekte speelparadijs in de Randstad. Kinderen vermaken zich in het reusachtige klimkasteel waarop ze naar hartenlust kunnen klauteren en klimmen. In Drenthe vind je het bekende Speelstad Oranje, wat veel weg heeft van een indoor attractiepark. Rijd nog iets verder door naar het noorden en daar vind je Aeolus, de grote glazen piramide waar kinderen als echte wetenschapper aan de slag kunnen.

Creatief

Ben je in een creatieve bui? Volg dan een workshop bij Werk aan de Winkel in Den Bosch. Maak je eigen parfum, ga mozaïken of pimp je fiets. Het kan allemaal!

Laatst gewijzigd: 2011-08-26 18:11:06 · Gepubliceerd: 26 augustus 2011 - 925

Dit past bij 'Het regent, het regent...'

Activiteiten Van Gogh Museum

Nu te bezoeken

Tentoonstelling Painting as a Last Resort


In de expo 'Painting as a Last Resort' staan fantasierijke landschappen geschilderd door Matthew Wong centraal. Ontdek het oeuvre van Wong en hoe hij geïnspireerd is geraakt door Van Gogh in het...

Binnen enkele weken te bezoeken

Yoga in Van Gogh Museum

 
Reis door de seizoenen met de werken van Vincent van Gogh terwijl je je helemaal ontspant tijdens de yogales in het Van Gogh Museum.

Activiteiten Maritiem Museum Rotterdam

Nu te bezoeken

Bestemming havenstad


Ontdek het verleden, heden en de toekomst van Rotterdam. Stap in een virtuele metro en reis van dam tot wereldhaven. Je komt erachter, hoe de Rotterdamse haven uitgroeide tot de grootste van Europa.

Offshore Experience


Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energiewinning van morgen. De wind...