1

Schaatsen op een landgoed

Landgoed Duin & Kruidberg opent ijsbaan dit weekend

Landgoed Duin & Kruidberg Nieuws door

archief oud artikel 4 februari 2012 Toerisme Santpoort-Noord, Noord-Holland Midden in de natuur, zwierend op een natuurijsbaan op een landgoed. Het klinkt als een sprookje, maar het is echt waar. Landgoed Duin & Kruidberg opent dit weekend de ijsbaan.

De koek en zopie staat dit weekend klaar op Landgoed Duin & Kruidberg. Zaterdag opent het landgoed haar eigen ijsbaan, gratis toegankelijk voor de schaatsliefhebber van iedere leeftijd. Het hele weekend heerlijk zwieren op natuurijs, in een prachtige omgeving. Landgoed Duin & Kruidberg zorgt voor een Koek & Zopie, met warme chocolademelk, glühwein en jagerthee.

Schaatsen huren

Het landgoed overlegt nog met een schaatsverhuurder. Neem dit weekend nog het zekere voor het onzekere en breng zelf schaatsen mee. De ijsbaan is vanaf het weekend iedere dag geopend van 16:00 uur tot 20:00 uur. Op woensdagmiddag opent de baan al om 14:00 uur. In het weekend kun je langer van de baan genieten, tot 18:00 uur. Gezellige verlichting en achtergrondmuziek maken de winterpret compleet!

Laatst gewijzigd: 2012-02-03 17:04:18 · Gepubliceerd: 4 februari 2012 - 255