Een paradijs als tuin

TuinIdee 2012 maakt voor iedereen een droomtuin

TuinIdee 2012 Nieuws door

archief oud artikel 1 maart 2012 Natuur Den Bosch, Noord-Brabant De eerste narcissen en krokussen schieten alweer uit de grond: de lente is in zicht! Maar is de tuin al klaar voor lange zomeravonden? TuinIdee 2012 maakt iedere droomtuin mogelijk.

Vanaf vandaag staan de Brabanthallen in Den Bosch weer op zijn kop voor TuinIdee 2012. Deze groene beurs duurt tot en met 4 maart 2012 en geeft inspiratie voor elke droomtuin. "De tuin wordt het uithangbord van gezondheid en rust en moet een plek zijn om heerlijk te genieten", vindt tuinarchitect Bert Huls. Op TuinIdee kun je een kijkje nemen in prachtige inspiratietuinen, van piepkleine stadstuin tot grote tuinen en van gemakstuin tot trendy terras. En ook voor iedereen met alleen een balkonnetje, zijn hier de meest groene ideeën te vinden.

Tuintheater

Maar er is nog veel meer te beleven op TuinIdee. Zo is er een Tuintheater, waar tuinkenners tips geven over bijvoorbeeld snoeien en bloemschikken. Er is een proeverij van vijftien minuten met heerlijke hapjes en drankjes. En nog steeds geen idee wat je met je tuin aanmoet? Kom dan naar het spreekuur tuinontwerp, voor een groen advies!

De tuin wordt het uithangbord van gezondheid en rust
Er is nog veel meer te beleven in Den Bosch!

Laatst gewijzigd: 2012-03-01 17:10:39 · Gepubliceerd: 1 maart 2012 - 232