1

Shoppen in de nacht

Winkelen en genieten van leuke optredens

Dagje Haarlem Nieuws door

archief oud artikel 7 juni 2012 Cultuur Haarlem, Noord-Holland Vandaag is het een extra lange koopavond in Haarlem. De winkels sluiten niet om 18:00 uur, niet om 21:00 uur, maar pas om 0:00 uur gaan de deuren dicht! Gooi je tassen vol met de leukste spullen en geniet ook nog eens van allerlei leuke optredens.

Vanavond om 18:00 uur is het tijd voor Haarlem Shoppingnight 2012. Tot en met 0:00 uur houden de winkels hun deuren wagenwijd open. Kom een kijkje nemen in dit shopwalhalla. In de gezellige straten kun je niet alleen winkelen, er is nog veel meer te doen. De Zijlstraat is omgetoverd tot de Zijlstraat aan Zee in de stijl van de jaren '50. Flaneer over de 'boulevard' en rust uit op één van de relaxte strandstoelen. De Kleine Houtstraat brengt je terug nar de jaren '60. Oldtimers, stoere meiden op rollerskates en funky muziek maakt de sfeer compleet.

Het thema van de Shoppingnight is 'tijd'. In Haarlem is er méér tijd. Meer tijd en rust om te genieten, te beleven en te ontdekken. Waan je in verschillende tijdzones, geniet van entertainment in winkelstraten en profiteer ook nog eens van de vele aanbiedingen!

Nog meer shoptips

Flaneer over de 'boulevard' en rust uit op één van de relaxte strandstoelen

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 7 juni 2012 - 283