Theater hoog in de lucht

Deventer staat op stelten

Deventer op Stelten Nieuws door

archief oud artikel 5 juli 2012 Cultuur Deventer, Overijssel Acteurs op stelten, een man die lijkt vastgekleefd aan de muur, of een voorstelling in een trapeze. Vanaf vandaag vind je in Deventer theater op hoog niveau, want Deventer Op Stelten is begonnen!

In Deventer mag je vanaf vandaag niet meer naar de grond kijken, maar alleen nog maar omhoog. Deventer Op Stelten is namelijk begonnen en dat betekent theater op hoog niveau! Op het programma staan 150 voorstellingen uit Frankrijk, België, Engeland, Spanje en zelfs uit Australië. En het leuke is, alle optredens zijn gratis toegankelijk! Tijdens het festival is de stad Deventer één groot buitenpodium. Er zijn voorstellingen op het Worpplantsoen, de Beestenmarkt en het historische gedeelte van Deventer. Het festival is tot en met zondagmiddag 8 juli te bezoeken.

Het festival opent vanavond pas, maar ook overdag zijn er genoeg leuke uitjes in Deventer te vinden. Beleef bijvoorbeeld een tropisch dagje weg bij subtropisch zwemparadijs De Scheg.

Er zijn zelfs optredens uit Australië!
Vind nog veel meer tips voor de zomervakantie!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-07-03 16:31:07 - 401