Dagje uit? Korting pakken met DagjeWeg.NL

Nieuwste en vetste kortingsbonnen

Kortingsbonnen Redactioneel door

archief oud artikel 17 augustus 2012 Toerisme In de zomervakantie schommelt het banksaldo regelmatig rond het nulpunt. 's Avonds een lekker hapje eten en een drankje op het terras en overdag er lekker op uit naar een attractiepark of dierentuin. Wie slim is bespaart flink op al dit leuke tijdverdrijf met de kortingsbonnen van DagjeWeg.NL. Vette korting, voor nog meer plezier!

Varen, varen

Met het zonnetje op het gezicht en de wind in de rug varen de passagiers van Rederij Van Hulst door groene natuurgebieden en langs sfeervolle dorpjes. De Kagerplassen zijn de thuishaven van de rederij en de schipper laat maar al te graag zien hoe mooi het gebied is. Een rondvaart is met de fantastische weer helemaal heerlijk!

Print de kortingsbon uit en krijg 30% korting op een rondvaart over de Kagerplassen.

Profiteer ook van de voordelige tickets voor bijvoorbeeld Attractiepark Duinrell en Attractiepark Slagharen!

Boven de wolken

Voor veel mensen staat het nog op het verlanglijstje: een ballonvaart maken! Wacht niet langer en maak die droom werkelijkheid, voordat de zomer voorbij is en de korting afloopt. DagjeWeg.NL biedt namelijk samen met Virgin Balloon Flights 10% korting aan voor een ballonvaart. Dus neem je geliefde, een vriend of vriendin of een familielid mee en zweef hoog boven de wolken.

Print de kortingsbon uit en krijg 10% korting op een ballonvaart van Virgin Balloon Flights!

Italiaanse sferen

De perfecte afsluiting van een zomers dagje uit is een goede maaltijd. Plof neer bij Villa Brutus in het Gelderse Ede en kies iets lekkers van de uitgebreide kaart. Voor een smakelijk voorafje lever je gewoon de kortingsbon van DagjeWeg.NL in en dan staat er zo een schaal heerlijk brood met pesto, knoflooksaus of kruidenboter klaar. Tafel lekker lang na op het gezellige Museumplein en je waant je werkelijk in Toscane.

Print de bon uit en krijg gratis heerlijk brood met verse pesto, knoflooksaus of kruidenboter!

Wie was Mondriaan?

Ook in de vakantie is een beetje cultureel en historisch onderwijs niet weg. Duik in het verleden van één van Nederlands grootste kunstenaars: Piet Mondriaan. Deze pionier van de abstracte kunst heeft geen geheimen meer na een bezoek aan het Mondriaanhuis. Hier, in het geboortehuis van Mondriaan, hangen zijn vroegste werken, zijn persoonlijke foto's en bovendien wandel je zo binnen in zijn nagebouwde Parijse atelier. En vergeet niet iemand mee te nemen, want met de kortingsbon mag de tweede persoon gratis naar binnen!

Print de bon uit en de tweede persoon krijgt gratis toegang.

Vier een theefeestje

Heerlijk zoete bonbons, taarten en cupcakes maak je bij Theefeestje in Amersfoort. Maak de lekkerste bonbons met bijzondere vulling tijdens een leuke workshop, haal alle creativiteit naar boven tijdens het versieren van cupcakes of geniet van goed gezelschap en lekkere hapjes tijdens een compleet verzorgde High Tea. Verras iemand met zo'n zoet, gezellig uitje en krijg korting bij DagjeWeg.NL.

Print de kortingsbon uit en krijg 15% korting op een workshop van Theefeestje!

En vergeet niet om mee te doen aan de prijsvragen, want wie weet win je gratis kaartjes!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 17 augustus 2012 - 132