Geef een dagje uit cadeau!

Meer actieve uitjes | Redactioneel door Caroline de Vente

De leukste cadeautips voor hem en voor haar

7 november 2016 Cultuur Landelijk Altijd leuk om je vriend of vriendin te verrassen. Maar wat geef je elkaar cadeau? Een leuk dagje uit, natuurlijk! DagjeWeg.NL geeft tips.

Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: Pexels.com, CC0 License.
Foto 1. Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: Pexels.com, CC0 License.

Vijf cadeautips voor hem:

Brunch hoog in de lucht of trotseer het racecircuit

 • Slippend door de bocht, om daarna met gierende banden door te rijden. Bij een anti-slipcursus verlaat iedere man roffelend op zijn borst de auto. Geef deze een uur durende adrenalineboost cadeau voor € 39,50.
 • Een echte vent brouwt zijn eigen bier. Geef een workshop bier brouwen cadeau. Na een uitgebreide uitleg mag hij proeven en zelf aan de slag. Voor € 35,- houdt het gele goud meneer de hele middag zoet.
 • Zit het heerschap het liefst al gniffelend en grinnikend op de bank Expeditie Robinson te kijken? Geef hem wat uitdaging en laat hem zelf de natuur trotseren en de benen uit het lijf rennen! Voor € 15,- mag hij zijn eigen uithoudingsvermogen testen bij Safari-joggen.
 • We blijven nog even in de avonturen hangen, want bij Avontuur naar keuze mag hij ook de hele dag het mannetje zijn. Maar waar? Dat kiest hij zelf. Er zijn spannende en stoere activiteiten mogelijk vanaf € 10,- en hij kan het zelf zo bont maken als hij wil.
 • Cross op een mountainbike door het immense gangenstelsel van de Valkenburgse mergelgrotten en kom grotbiken! Een speciaal parcours van 8 tot 10 kilometer ligt klaar om ontdekt te worden. Voor € 27,- roetsj je al op een speciale mountainbike door het ondergrondse gebied.

Tip: geef de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als cadeau en laat de gelukkige zelf een uitje uitkiezen!

Vijf cadeautips voor haar:

 • Verover het hart van een vrouw met... chocolade! En niet zomaar chocolade, nee - ambachtelijke chocolade. Muffins, bonbons, taart, thee, brownies en ga zo maar door. De High Chocolate is beschikbaar in meerdere grote steden, dus die lekkernijen wandel je er zo weer af met wat sightseeing. Voor € 16,25 ben je een middagje zoet.
 • Geniet van een overheerlijke brunch in de sfeervolle ambiance van de Euromast! Rotterdam wordt wakker terwijl jij aan een luxe gedekte tafel zit. De stad ligt aan je voeten: je smult samen op een hoogte van honderd meter. Voor € 19,50 per persoon beleef je het bijzondere van brunchen op de Euromast.
 • Stap op een Vespa, maak een heerlijke toertocht en geniet onderweg van een picknick. Dat laatste is nu misschien nog een tikkeltje koud, maar is het geen geweldig vooruitzicht voor het voorjaar? De Vespatocht met picknick kost € 47,50 per persoon!
 • Ontspan met een lachmeditatie! Da's weer eens iets anders dan het standaard wellnessarrangement. Lig je eerst dubbel van de pret op de grond, daarna kom je volledig tot rust in een absolute stilte. Voor € 15,- oefen je de lachspieren in een 1,5 uur durende training.
 • Houdt mevrouw wel van een wijntje? Maak haar dan gelukkig met een workshop wijn proeven! Voor € 21,50 per persoon ontdekken jullie in een middag de wereld van wijn, leren jullie de techniek van het proeven en waan je je voor even in Frankrijk. Santé!

Vijf cadeautips van DagjeWeg.NL Tickets

 • Duik in de wereld van bultruggen, dinosaurussen en oerang oetangs in het regenwoud van Borneo. In het Omniversum in Den Haag beleef je de meest prachtige documentaires in grootbeeldfilmtheater. Bestel gemakkelijk je tickets betaal € 10,75 per persoon.
 • Plan een dagje vol waterpret in zwemparadijs De Bonte Wever met € 2,50 korting. In dit spectaculaire subtropisch zwembad ontspan je in de whirlpool of kruidenbad. Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Kinderen vermaken zich urenlang op de glijbaan. Je hebt al vanaf € 6,00 per persoon een kaartje.
 • Smul van pannenkoeken op een rondvaartboot en geniet van het uitzicht op de Maas. Op Pannenkoekenboot Rotterdam mag je onbeperkt pannenkoeken eten en voor de kinderen is er een ballenbak! Varen en eten op de pannenkoekenboot kan al vanaf € 16,65 per persoon.
 • Liever iets langer dan één dag eropuit? Combineer het dagje uit met een weekendje weg!
  Beleef prachtige natuurdocumentaires op een levensgroot scherm! Foto: Omniversum Den Haag
  Foto 2. Beleef prachtige natuurdocumentaires op een levensgroot scherm! Foto: Omniversum Den Haag
Laatst gewijzigd: 2017-08-07 09:08:17 · Gepubliceerd: 2013-10-23 15:52:13 - 2958