1

Het wordt nog mooier in het Rijksmuseum

De nieuwe Philipsvleugel wordt geopend

Rijksmuseum opent nieuwe vleugel Nieuws door

1 november 2014 bijgewerkt: 30 juli 2015 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Het Rijksmuseum is al een bezienswaardigheid, maar nu moet je echt (nog) eens komen kijken. Zaterdag 1 november werd de nieuwe Philips-vleugel geopend: een afdeling vol bijzonderheden. En ook een heerlijk, nieuw restaurant.

Gloednieuwe tentoonstelling

Kom ook kijken in de nieuwe vleugel van het Rijksmuseum: de Philipsvleugel. Er is een gloednieuwe tentoonstelling te zien: Modern Times, over fotografie in de twintigste eeuw. Ontdek zelf de 400 mooiste foto's uit de (nu nog) onbekende, maar prachtige fotocollectie van het Rijksmuseum. Maar er is nog veel meer te zien: de zeventiende-eeuwse Chinese lakkamer. Deze kamer is afkomstig uit het paleis van de Friese stadhouders in Leeuwarden.

Restaurant in het Rijksmuseum

De nieuwe afdeling krijgt haar eigen restaurant: RIJKS. Een heerlijke plek om bij te komen van alle indrukken, zeven dagen per week open tussen 11:30 uur en 23:00 uur. Er is ook een terras bij, voor als het lekker weer is. Nieuwsgierig wat er nog meer te zien en te doen is? Zaterdag 1 november werd de Philipsvleugel geopend.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 1 november 2014 - 1750