1

Vijf keer het mooiste wintercircus

Familie-uitje bij uitstek: show, clowns en acrobaten

Geniet van kerstcircus Redactioneel door

archief oud artikel 19 december 2014 Cultuur Landelijk Zeer geacht publiek! Zin in een spectaculair uitje in de kerstvakantie? Bezoek dan eens een traditioneel kerstcircus: spektakel, show en (kerst)licht! Een bezoek aan het kerstcircus of wintercircus is een uitstapje voor de hele familie!

Help de kerstman in Tiel

TIEL - Waar zijn de geschenken van de kerstman gebleven? Daar draait het om tijdens de voorstellingen van Internationaal Kerstcircus Renz Berlin. Circusartiesten uit binnen- en buitenland helpen de kerstman om zijn cadeautjes terug te vinden. In de nok van de tent wordt gezocht, er worden illusies ingezet en clowns zoeken samen met het publiek mee. Ook is er hulp van de dieren: Indische olifanten, Siberische steppenkamelen, Friese paarden, pony's en honden.

Praktische informatie
Internationaal Kerstcircus Renz Berlin in Tiel
Er zijn voorstellingen van 19 december tot en met 4 januari 2015 op diverse tijdstippen tussen 14:00 uur en 21:30 uur. Let op: maandags en op 1 januari gesloten.
Entree: er zijn kaarten tussen de 14,00 en 30,00 euro.

Luchtacrobatiek bij Wintercircus Maastricht

MAASTRICHT - De Franse circuskoning Joseph Bouglione heeft het programma samengesteld voor het spectaculaire Wintercircus Maastricht. Geniet van luchtacrobatiek, slangenmensen, een menselijke kanonskogel, het Rad des Doods en een diabolonummer. De hele voorstelling wordt begeleid door een professioneel showballet en een groot live orkest.

Praktische informatie
Wintercircus Maastricht
Voorstellingen van 20 december tot en met 3 januari 2014, er zijn voorstellingen om 12:00 uur en om 15:00 of 16:00 uur.
Entree: er zijn kaarten te koop tussen de 15,00 euro en 49,00 euro.

Special effects bij Wintercircus Amsterdam

AMSTERDAM - Op zoek naar een familie-uitje voor kerst? Geniet van een zinderend spektakel: de eerste editie van Wintercircus Amsterdam aan de Arena Boulevard. Eeen onvergetelijke middag of avond uit in een prachtige tent. Hier zie je een bonte stoet van acrobaten, clowns, dieren en andere artiesten in hoog tempo aan je ogen voorbij trekken. De show wordt ondersteund door de nieuwste special effects.

Praktische informatie
Wintercircus Amsterdam
Voorstellingen van 20 december tot en met 4 januari 2015, om 14:00 uur en om 16:00 uur. Op 1 januari is er geen show.
Entree: de vanafprijzen zijn 19,00 euro (volwassenen) en 15,00 euro (kinderen).

Wintercircus met Hans Kázan

HILVERSUM - Beleef een magische kerst met Hans Kazàn in de sfeervolle tent van het Wintercircus Hilversum! Huiver bij de messenwerpact, geniet van de acrobatische kunsten met Alex the Fireman of van de hondenact. Tempojongleur Nigel Voets vertoont zijn kunsten en er zijn luchtacts en een vuur- & fakirshow. Natuurlijk laat ook de gastheer, Hans Kazan, zien wat hij in huis heeft/

Praktische informatie
Wintercircus Hilversum
Van 20 t/m 30 december dagelijks voorstellingen om 12:30 uur en 16:00 uur. Op 24 december zijn er geen voorstellingen.
Entree: Aan de circuskassa kost een kaartje 20,00 euro voor tribune en 25,00 euro voor logeplaatsen. Online is er vijf euro vroegboekkorting.

Vier Gouden Clown-winnaars bij Wereldkerstcircus

AMSTERDAM - Er blinkt meer goud dan ooit tijdens het Wereldkerstcircus in Carré. Er werken maar liefst vier Gouden Clown-winnaars mee aan dit jubileumprogramma. De Gouden Clown is de hoogste circusonderscheiding ter wereld. Geniet van de springplankgroep Amadeus, het paardenjubileumnummer en de Singing in the Rain act door acrobaten. In de speciale kinderpiste kunnen kinderen zich laten schminken.

Praktische informatie
Wereldkerstcircus in Carré
Van 18 december 2014 tot en met 4 januari 2015. Er zijn voorstellingen om 12:00 uur, 16:00 uur en 20:00 uur. De voorstellingen duren 3 uur lang.
Entree: er zijn kaarten te koop tussen 15,00 euro en 59,00 euro.

Laatst gewijzigd: 2014-12-19 16:56:34 · Gepubliceerd: 19 december 2014 - 1833