Het mooiste lentepark ter wereld

Keukenhof: Het mooiste lentepark ter wereld

Gesponsorde bijdrage door

archief oud artikel 30 maart 2015 Natuur Lisse, Zuid-Holland Keukenhof is dé plek om van de lente te genieten! Miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen zorgen voor een unieke geur- en kleurbeleving. Een dag die je niet snel zult vergeten. Het mooiste lentepark ter wereld meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen.

Thema 2015: Van Gogh

2015 is het Van Gogh-jaar in Keukenhof. Van Gogh vormt inspiratie voor de bloemenshows, de nieuwe Selfie-tuin en een spectaculair zelfportret van Van Gogh in tienduizenden tulpen.

Keukenhof is ook leuk voor kinderen

Keukenhof is een feest voor het hele gezin. Kinderen kunnen ronddolen tussen de mooiste bloemen, "lopen" over het water, spelen in de natuurlijke speeltuinen, genieten op de kinderboerderij, dwalen in het nieuwe doolhof. Ze leren ondertussen veel over de natuur en de bloemen. En wat is er leuker dan een feestelijke dag af te sluiten met lekkere pannenkoeken of poffertjes?

Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit voor jong en oud. Een bezoek aan Keukenhof is onvergetelijk. Mis het niet!

Aanbieding: voordelig naar Keukenhof

Kom extra voordelig, voor € 35,=, met de trein en bus. De NS/Keukenhof -combideal bestaat uit een treinkaartje, vanaf elk station in Nederland naar Schiphol, Haarlem of Leiden + busvervoer met Keukenhof Express en entreekaart Keukenhof.

Koop uw NS/Keukenhof-combideal!

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:01:50 · Gepubliceerd: 30 maart 2015 - 426

Dit past bij 'Het mooiste lentepark ter wereld'