Dagje uit dit weekend

De leukste winterse uitjes |  
Redactioneel door

Wat ga jij doen in het allereerste weekend van het jaar? Bekijk leuke tips!

31 december 2015 Toerisme Landelijk De glitterjurken kunnen na vannacht alweer in de kast! Eerst eventjes uitslapen, een beetje opruimen en daarna lekker naar buiten! Er is genoeg te beleven dit weekend. De vijf gezelligste weekendtips voor jou op een rij. Op een goed en avontuurlijk begin van 2016!

Foto 1. Geniet samen van al het moois en lekkers op Pasar Malam: de Indonesische markt in Burgers' Zoo. Foto: Burgers' Zoo.

Begin 2016 als Jedi

NOORDWIJK - Voor een spectaculair begin van het nieuwe jaar reis je door de ruimte bij Space Expo! Tot en met 3 januari staat Space Expo in het teken van Star Wars. Dus neem je lichtzwaard en kostuum mee en leer hoe echt de franchise eigenlijk is. Is de science fiction van tientallen jaren geleden inmiddels werkelijkheid geworden? Ontdek of jij een goede astronaut of Jedi zou zijn!

Glow in the dark safari

HILVARENBEEK - Beleef een spannende safari te voet in het donker! Lichtgevende leeuwen, olifanten, en apen: je ziet ze allemaal tijdens Africa by Light. Tot en met 17 januari zie je in Safaripark Beekse Bergen metershoge lichtobjecten en doe je mee aan djembé workshops. Samen rond het kampvuur marshmallows roosteren en naar Afrikaanse optredens kijken. Hakuna matata!

Tropisch winteruitje

ARNHEM - Heb je je voorgenomen in het nieuwe jaar vaker op vakantie te gaan? Je horizon te verbreden? Ga met korting naar Pasar Malam! Dat is een Indonesische markt met een lekker buffet, gezellige lichtjes en verschillende optredens! Tot en met 3 januari is de sfeervolle markt in het overdekte regenwoud van Burgers' Zoo te vinden. Bestel je tickets via DagjeWeg.NL Tickets en ontdek het exotische Burgers' Zoo.

Tussen cowboys en indianen

RUURLO - Wist je dat aloë vera bijzondere krachten heeft? Anny Cactus vertelt je er graag meer over! Je herkent haar aan haar rode cowboyhoed. In Belevingspark CactusOase is ontzettend veel te doen en te zien! Bekijk honderden cactussen, bezoek een westerndorpje, ontmoet vogels in de vogeltuin en maak een reis door de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Boek je tickets via DagjeWeg.NL Tickets en krijg een gratis consumptie! Handige tip: voor je bezoek eventjes bellen.

Nog snel een marktje meepikken

GORINCHEM - Een kerstmarkt? Vooruit dan maar, het kan nu immers nog! Dit weekend kun je op sommige plekken nog heel eventjes van kerstmarkten genieten. In Gorinchem geniet je tot en met zondag 3 januari van het Gorcums Winterfestijn. Op zaterdag 2 januari is er van 14:00 uur tot 17:00 uur kinderdisco op de ijsbaan op de Grote Markt. Het Winterfestijn is zondag om 18:00 uur definitief voorbij. Dit weekend is dus je allerlaatste kans!

Foto 2. Bewonder magische beesten en dompel je onder in de Afrikaanse cultuur. Foto: Africa by Light.
Foto 3. Je herkent Anny Cactus aan haar rode cowboyhoed. Foto: Belevingspark CactusOase.

Laatst gewijzigd: 2015-12-30 17:31:02 · Gepubliceerd: 2015-12-30 15:42:40 - 668