Het perfecte cadeau: de DagjeWeg.NL Cadeaukaart!

Het leukste cadeau? Een dagje uit!

Nieuw: de DagjeWeg.NL Cadeaukaart Persbericht door
Foto 1. Geef iemand een dagje weg cadeau met de DagjeWeg.NL Cadeaukaart!

archief oud artikel 30 november 2021 Toerisme Landelijk Nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef een dagje uit cadeau met de DagjeWeg.NL Cadeaukaart.

Een cadeau om nooit te vergeten

Met de nieuwe DagjeWeg.NL Cadeaukaart geef je iemand een origineel cadeau: een dagje uit! Een dagje naar de dierentuin, een bezoek aan dat ene leuke museum of de kans om die nieuwe attractie uit te proberen. De kaart geldt voor alle uitjes op DagjeWeg.NL Tickets en de keuze is reuze. Schenk iemand een dagje uit om nooit te vergeten!

Hoe werkt het?

Het bestellen van de DagjeWeg.NL Cadeaukaart is simpel:

  • Ga naar de online DagjeWeg.NL Tickets shop;
  • Selecteer of vul een bedrag naar keuze in;
  • Geef je adresgegevens op;
  • Betaal online;
  • ... en klaar is Kees! Je krijgt de kaart thuisgestuurd in een feestelijke verpakking. Heb je haast? Geen zorgen, je kunt 'm ook gelijk downloaden.
  • Handig om te weten

    De persoon die de kaart cadeau krijgt, kan de Cadeaukaart online verzilveren bij een boeking van een uitje naar keuze op DagjeWeg.NL Tickets. Het saldo op de pas blijft vijf jaar geldig en kan in meerdere bestellingen worden opgemaakt. Als je saldo overhoudt, kun je de kaart daarna dus gewoon nog een keer gebruiken. De DagjeWeg.NL Cadeaukaart is alleen online te gebruiken via DagjeWeg.NL Tickets, niet aan de kassa van een uitstapje.
    Foto 2. Kies uit één van de vele uitjes op DagjeWeg.NL Tickets om aan iemand cadeau te doen.

    Laatst gewijzigd: 2023-08-30 16:37:50 · Gepubliceerd: 30 november 2021 - 4126