Boek je vakantie vroeg - en profiteer!

Boek met korting bij Center Parcs | Redactioneel - Commerciƫle bijdrage door Grytsje Anna Pietersma

Tot 36% korting bij Center Parcs voor Vroege Vogels

30 december 2016 Toerisme Landelijk Wie vooruit kijkt, profiteert bij Center Parcs! Ga alvast een avondje zitten met vrienden, partner of familie en boek de voorjaarsvakantie, meivakantie of zelfs de zomervakantie op tijd. Bij Center Parcs levert dit wel 36% korting op en krijg je leuke extra's tijdens de vakantie.

Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat. De pagina staat in het archief.

De kleintjes gaan op Kids Safari!
Foto 1. De kleintjes gaan op Kids Safari!

Vroege Vogels opgelet!

Misschien is het nog geen moment in je opgekomen, maar wat staat er op de planning voor de voorjaarsvakantie of meivakantie? Het is best de moeite waard om daar al over na te denken, want als je nu boekt, ontvang je tot 36% Vroegboekkorting bij Center Parcs. En je krijgt nog veel meer Vroege Vogel Voordelen! Geniet bijvoorbeeld met de hele familie van een heerlijke barbecue of een diner in de Market Dome. Hier kun je ook shoppen en tropische dieren spotten. Liever wat actiever in beweging? Duik in de Aqua Mundo, een tropisch zwemparadijs waar je wel uren wilt blijven dobberen, glijden of onderwater snorkelen. Iedere Center Parcs heeft een Aqua Mundo, maar er zijn een aantal met wel hele leuke extra's. Zo heeft Center Parcs De Eemhof een Turbo Twister en Center Parcs De Kempervennen een Leven-in-Zee-bad. Overal is iets nieuws te ontdekken en niet alleen in het zwemparadijs. Ga voor een vogelvrije afdaling van de Zipwire of versier elkaar met felle kleuren tijdens een potje paintball.

Leuk voor de kleintjes

Ook voor de kleintjes is er veel te beleven bij Center Parcs. Zo kun je met je kinderen op Kids Safari door het park. Of laat hun dromen uitkomen in het 'Wannabe'-activiteitenprogramma, waar ze in de huid van een prinses, fotograaf of circusartiest kruipen. De hele familie - van alle leeftijden - vermaakt zich volop tijdens de vakantie. En samen plezier maken, dat is toch het belangrijkste!

Stel de vakantieplannen niet langer uit en boek meteen met Vroegboekkorting bij Center Parcs
Leuk voor het hele gezin: Aqua Mundo.
Foto 2. Leuk voor het hele gezin: Aqua Mundo.
Wie durft naar beneden met de Zipwire?
Foto 3. Wie durft naar beneden met de Zipwire?
Samen shoppen in de Market Dome.
Foto 4. Samen shoppen in de Market Dome.
Vakantie is tijd nemen voor het gezin.
Vakantie is tijd nemen voor het gezin.
Laatst gewijzigd: 2017-01-03 15:30:32 · Gepubliceerd: 2016-12-20 12:15:47 - 629