De leukste overdekte uitjes met korting

Uitjes met korting |  
Nieuws door
Foto 1. De Bonte Wever is een zwemparadijs voor de hele familie. Foto: De Bonte Wever

Omdat een gezellig dagje uit niet duur hoeft te zijn!

9 januari 2017 Toerisme Landelijk De feestmaand is voorbij, het geld is op. Gelukkig zijn er genoeg leuke dagjes uit voor een lager budget. Spring door een park met alleen maar trampolines of ontdek de wereld van astronauten. Lees onze tips voor goedkope uitjes in januari! Wees er snel bij, want sommige kortingsacties zijn zo voorbij.

Op ruimtevaart in Space Expo

NOORDWIJK - Altijd al een reis naar de maan willen maken? In Space Expo wordt die droom werkelijkheid! Bekijk een raketlancering van dichtbij en ontdek in de ruimtecapsule van André Kuipers hoe astronauten leven in de ruimte. Tijdens een moonjump voel je hoe het is om op de maan te lopen.

Bekijk alle uitjes met korting van DagjeWeg.NL Tickets en doe inspiratie op voor een goedkoop dagje uit!

Springen, springen en nog eens springen

NIEUWEGEIN - Tijd om die vakantiekilootjes eraf te sporten! In indoor trampolinepark Jumpsquare beleef je 2400 vierkante meter aan springplezier en sport je zónder dat je het door hebt. Oefen salto's, flikflaks en radslagen en spring van hoge blokken in het zachte foam. In de Sport Area speel je al jumpend een potje basketbal of trefbal met je vrienden.

Tropische sferen in Drenthe

ASSEN - Kom heerlijk tot rust in het subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever, waar je bubbelt in de whirlpool en je stress vergeet in de Finse sauna. Of trotseer juist de wildwaterkreek, roetsj van de supersteile glijbanen en verbeter je zwemrecord in het golfslagbad! In De Bonte Wever beleef je een tropisch dagje uit, of je nu wilt ontspannen of avonturen wilt beleven.

Foto 2. Jump erop los in het grote indoortrampolinepark. Foto: Jumpsquare

Laatst gewijzigd: 2018-02-08 14:03:49 · Gepubliceerd: 2017-01-09 16:50:14 - 3199