Hossen in Amsterdamse hotels

Hotelnacht Amsterdam 2017 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Vijfde editie van Hotelnacht Amsterdam vol leuke feestjes

13 januari 2017 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Speciaal voor hun stadsgenoten zetten de Amsterdamse hotels de bloemetjes buiten tijdens de Amsterdamse Hotelnacht op 14 en 15 januari. Amsterdammers overnachten voor een prikkie in luxe, maar ook anderen kunnen meegenieten van alle feestjes en speciale activiteiten.

Foto 1. Amstel by Night. Foto: Hotelnacht Amsterdam

Wat is de Hotelnacht?

Tijdens de Hotelnacht geven de Amsterdamse hotels hun stadsgenoten een cadeautje. Voor een nachtje kunnen ze voordelig logeren in een mooie hotelkamer. Van duurzame en bijzondere hotels tot hele luxe: ze doen allemaal mee aan deze vijfde editie van het evenement. En het leuke is, dat is nog niet het enige! Alle hotels - en een paar leuke uitjes - zorgen voor gave feestjes en extra activiteiten. Om daar aan mee te doen hoef je dan weer geen Amsterdammer te zijn, maar kun je gewoon een passe-partout kopen à € 17,50.

Drie leuke activiteiten tijdens de Hotelnacht

En dit kun je dan gaan doen!

  • Geef elkaar het ja-woord. In het Renaissance Hotel worden bruiloftsfantasieën waar! De Koepelkerk, officiële trouwlocatie en onderdeel van het hotel, is op zaterdag 14 januari van 21:00 uur tot 02:00 uur dé plek om elkaar eens diep in de ogen te staren. Toekomstige bruidsparen kijken hier begerig naar allerlei bruiloftsgadgets en storten zich vervolgens in de honeymoon VIP Lounge Suite.
  • Wakker worden met een Bloody breakfast. Café Stock trakteert feestgangers op zondag 15 januari van 6:00 uur tot 11:00 op een Bloody Breakfast. Ja, je raadt het al, een ontbijt met twee Bloody Mary's of Screwdrivers en een paracetamol. En, gelukkig, ook een saucijzenbroodje, een croissant en een muffin!
  • Speel een spelletje cocktail curling. Op de SkyLounge bij het Hilton Amsterdam Centraal vind je een heuse curlingbaan. Geniet van het uitzicht, nip van een cocktail en speel samen met vrienden een potje curling.
Psst...! Veel van de activiteiten tijdens de Hotelnacht zitten inmiddels al vol. Maar het evenement komt ieder jaar terug, dus zorg ervoor dat je er dan op tijd bij bent!

Bekijk wat er nog meer te doen is dit weekend.
Foto 2. Grand Budapest Hotel. Foto: Hotelnacht Amsterdam

Laatst gewijzigd: 2017-01-13 14:07:00 · Gepubliceerd: 2017-01-12 11:11:22 - 779