1

Tips voor leuke vriendinnenuitjes met korting

Internationale Vrouwendag vieren doe je zo

Meer leuke uitjes voor vrouwen Nieuws door
Foto 1. Maak moeiteloos een salto. Foto: Jumpsquare.

archief oud artikel 7 maart 2017 Landelijk Van sjezen in een sportauto tot je oren ervan suizen tot driedubbele salto's en het smeden van je eigen ring. Op woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Hèt moment om te vieren dat je vrouw bent! En tegelijkertijd een mooi excuus om weer eens een gezellig dagje uit te plannen met vriendinnen, je moeder of zus. Wij helpen je vast een handje op weg met deze tips voor een leuk dagje uit met vriendinnen.

Show je girlpowerrr

Een ritje maken in een sportauto, dat is toch alleen voor mannen? Uh, dan heb je niet helemaal begrepen waar Internationale Vrouwendag om draait. We vieren de kracht en de vrijheid van de vrouw! Stap als een echte powervrouw in een Westfield 1600 Sport Turbo-auto en sjees met wapperende haren langs dorpen en steden. Bij Sport7Cars zijn negen van deze beauty's te huren, dat wordt een bijzonder sportieve vriendinnendag! Over originele stoere vriendinnenuitjes gesproken: als jij en je vriendinnen niet vies zijn van een goed glas bier, is een knusse tour door Bierbrouwerij de Koninck in Antwerpen een aanrader. Hier brouwen ze bier met bloemen, karamel en zelfs chocolade! Proef, ruik en ervaar hoe Belgisch bier gebrouwen wordt. Uiteraard mag je het gouden goed ook zelf proeven. En als je dan toch als in Antwerpen bent, kun je ook meteen de stad verkennen in een oldtimerbusje van Voyage Local.

Tip: via DagjeWeg.NL Tickets boek je je tour door Antwerpen met 10% korting.

Doe een vreugdedansje in de lucht

Wil je een sportief dagje met vriendinnen, doe dan je voordeel met deze tips voor de leukste hardloopwedstrijden in 2017. Of ga als een blij ei een dagje trampoline springen in het grootste trampolinepark van Europa. Daag elkaar uit tot driedubbele salto's en stel je vriendschap op de proef tijdens een fanatiek potje trefbal.

Tip: op zaterdagavond verandert het trampolinepark in een echte club, compleet met dj én lasershow, je dansmoves zagen er nog nooit zo goed uit. Via DagjeWeg.NL Tickets pak je een mooie korting mee van 15% per ticket.

Vereeuwig je vriendschap in zilver

Kom in de creabea-modus en ontwerp je eigen zilveren ring, hanger of bedel. Onder begeleiding van een professionele edelsmid van AB Jewels in Heemskerk ga je samen met je vriendinnen aan de slag met zilverklei. Dit is een kneedbare klei vol kleine deeltjes zuiver zilver waarmee je zelf je droomsieraad kunt ontwerpen. Leuk om voor elkaar te maken of gewoon om zelf te houden. Tijdens het ontwerpen is er genoeg tijd om uitgebreid bij te kletsen, een workshop duurt namelijk zo'n vijf uur. En nadat je sieraad in de oven op 700(!) graden is afgebakken, kan hij mee naar huis. Een tastbare herinnering aan een gezellige dag met de vrouwen die je dierbaar zijn.

Zet een filmpje op vanuit een bubbelbad

Voor het ultieme relax dagje met vriendin, moeder of zus denk je al gauw aan een sauna. Heb je geen zin om deze met honderd andere mensen te delen en als ingeblikte worstjes in een hot tub te zitten? Dan is een privésauna zeker de moeite waard. Bij Spa Bada in Haarlem geniet je met z'n tweeën in alle rust van een Finse sauna en zwijmel je samen weg bij een romantische film op een groot televisiescherm. Een heerlijke locatie om lekker te ontspannen, kletsen en bubbelen in het bubbelbad.

Zing als een echte popster

Of je nu volgende Voice of Holland bent of zo vals zingt als een kraai, tijdens een avondje karaoke maakt dit allemaal niet uit. Samen met je vriendinnen steel jij de show in de Karaoke Party Room van Jumpers Indoor waar jouw favoriete liedjes vast te vinden zijn in de uitgebreide playlist. Dat wordt gegarandeerd een jolig avondje uit. Tip: boek vooraf je tickets via DagjeWeg.NL Tickets voor een gratis extra drankje of bittergarnituur.

Nog meer leuke tips voor een dagje uit met vriendinnen

Foto 2. Dikke schik in de karaokeroom. Foto: Jumpers Indoor.

Laatst gewijzigd: 2019-03-05 09:04:49 · Gepubliceerd: 7 maart 2017 - 1711