7 top aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets | Redactioneel door

Zeven keer korting op een dagje uit

4 maart 2020 Toerisme Landelijk Wat is leuker dan een dagje uit? Een dagje uit met korting! Via DagjeWeg.NL Tickets boek je kaartjes voor uitstapjes met korting of leuke extra's. Van een dagje naar het museum tot ravotten in een speelparadijs: zeven leuke aanbiedingen op een rij!

Let op, voorkom verspreiding coronavirus: Houd 2 meter afstand van andere mensen. Verdere tips? Zie richtlijnen van het RIVM.

Foto 1. Spelen en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij bij speelboerderij De Flierefluiter. Foto: De Flierefluiter.

1. Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

OEGSTGEEST - Het gebouw van CORPUS valt op z'n zachtst gezegd nogal op: een gigantisch lijf waar je doorheen kunt reizen. Je begint beneden bij de voeten en reist per roltrap omhoog naar het hoofd op 35 meter hoogte, waar je een geweldig uitzicht hebt. Onderweg kom je langs allerlei organen en lichaamsdelen en leer je leuke weetjes over jezelf. Hoe reageren je darmen bijvoorbeeld op een broodje kaas? En wat gebeurt er precies wanneer je niest? Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je tot € 5,- korting per ticket voor CORPUS.

2. Bewonder de skyline van Rotterdam

ROTTERDAM - Romantisch: eerst samen een kopje koffie en gebak in het restaurant, daarna met de lift omhoog voor een spectaculair uitzicht. De Euromast is met recht een van de populairste plekken van Rotterdam. Ga met de roterende glazen lift helemaal omhoog of kijk vanaf het buitendek en maak samen een foto met de romantische metropool als achtergrond. Bijzonder: je kunt zelfs in de Euromast slapen! Dan heb je het hele buitendek 's avonds voor jezelf. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je € 5,- korting op een bezoekje aan de Euromast, plus gratis koffie en gebak.

3. Het grootste oorlogsmuseum van Nederland

OVERLOON - Wat zou jij doen in oorlogstijd? Zou je je koest houden om te overleven, of zou je strijden in het verzet? In Oorlogsmuseum Overloon hoor je verhalen van verschillende kanten en moet je zelf keuzes maken: wat zou jij doen in tijden van nood? Bekijk honderden oorlogsvoertuigen en spullen van vroeger in dit gigantische oorlogsmuseum en krijg een realistisch beeld van het dagelijks leven tijdens de bezetting. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 15% korting op je entree voor Oorlogsmuseum Overloon.

4. Spelen bij speelboerderij De Flierefluiter

RAALTE - Dieren voeren en aaien op de kinderboerderij, binnen spelen bij slecht weer en buiten spelen als het zonnetje schijnt. Bij speelboerderij De Flierefluiter is enorm veel te doen! Spring in de binnenspeeltuin op de trampoline of leg het obstakelparcours af. Op de kinderboerderij wonen koeien, kippen, pony's, hangbuikzwijntjes. Er is zelfs een knuffelruimte waar je kunt knuffelen met konijnen en cavia's. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je een gratis consumptie bij elk ticket voor De Flierefluiter.

5. Reis terug in de tijd in Archeon

ALPHEN AAN DEN RIJN - In Museumpark Archeon beleef je verschillende periodes uit de geschiedenis op één dag. Zo ontmoet je jagers en de allereerste boeren uit de prehistorie, duik je in het leven van de Romeinen en kijk je mee met middeleeuwse ambachten. Het park bestaat uit verschillende mini-dorpen en themagebieden, helemaal in de stijl van bepaalde tijdsperiodes. Je waant je dus echt even in vervlogen tijden. Helemaal leuk: doe ook zelf mee met historische activiteiten. Leer in het park bijvoorbeeld zwaardvechten en kalligraferen! Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 25% korting op je ticket voor Archeon.

6. Maak je eigen shampoo in het Watermuseum

ARNHEM - Verstopt in en onder Park Sonsbeek: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je alles over water. Wat kunnen en doen we er eigenlijk allemaal mee? En hoe houden we als land het gevaar van water tegen? En krijgen we over vijftig jaar nog gewoon schoon water uit de kraan? In het museum onderzoek je deze vragen zelf door lekker veel te doen. Ga in het lab aan de slag met - letterlijk - spetterende waterproefjes. Leer bijvoorbeeld eigen shampoo maken en ontdek hoe je rioolwater filtert. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je maar liefst 50% korting op je tickets.

7. Bakken in het pittoreske Hattem

HATTEM - In het charmante stadje Hattem leer je de fijne kneepjes van het bakkersvak in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe op zaterdag en in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten. Ervaren bakkers helpen je dan bij het bakken van koeken, broodjes en andere lekkernijen. Zo word je zelf bakker voor een dag! In de museumwinkel zijn de zelfgemaakte baksels van de bakkers te koop en in 'Opoes Gelag' kun je terecht voor een kopje koffie plus iets lekkers. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je € 1,50 korting op je ticket plus een gratis speurtocht.

Meer dagjes uit met korting

Driften in een vette auto, een potje lasergamen of onbeperkt pannenkoeken eten op een pannenkoekenboot? Bekijk meer uitjes met korting op DagjeWeg.NL. Ook leuk: doe iemand een dagje uit cadeau met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart!
Foto 2. Maak een reis door het lichaam en ontdek alles over je eigen lijf bij CORPUS. Foto: CORPUS.
Foto 3. Wat zou jij doen in de Tweede Wereldoorlog? Ontdek het in de interactieve tentoonstelling in het oorlogsmuseum. Foto: Oorlogsmuseum Overloon.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-03-04 10:19:55 · Gepubliceerd: 2017-04-14 12:16:18 - 4524