Top 5 aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets | Redactioneel door Coby Boschma

Vijf keer korting op je dagje uit

17 april 2017 Toerisme Landelijk Wat is leuker dan een dagje uit? Een dagje uit met korting! Via DagjeWeg.NL Tickets boek je kaartjes voor uitstapjes met korting of leuke extra's. Van een dagje naar het museum tot racen in een supercar: er is enorm veel keus. Deze vijf populaire aanbiedingen vallen in ieder geval bij de bezoekers in de smaak!

Spelen en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij bij speelboerderij De Flierefluiter. Foto: De Flierefluiter.
Foto 1. Spelen en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij bij speelboerderij De Flierefluiter. Foto: De Flierefluiter.

1. Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

OEGSTGEEST - Het gebouw van CORPUS valt op z'n zachtst gezegd nogal op: een gigantisch lijf waar je doorheen kunt reizen. Je begint beneden bij de voeten en reist per roltrap omhoog naar het hoofd op 35 meter hoogte, waar je een geweldig uitzicht hebt. Onderweg kom je langs allerlei organen en lichaamsdelen en leer je leuke weetjes over jezelf. Hoe reageren je darmen bijvoorbeeld op een broodje kaas? En wat gebeurt er precies wanneer je niest? Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je € 5,- korting per ticket voor CORPUS.

2. Nederlands Openluchtmuseum: terug in de tijd

ARNHEM - Het Nederlands Openluchtmuseum neemt je mee op reis door het Nederland van vroeger vol mooie verhalen, ambachten en oud-Hollandse spellen. Tot en met 10 september beleef je in Helden aan de Bal de mooiste voetbalmomenten uit de Nederlandse geschiedenis! Er is een speciale ruimte voor Cruijff vol merchandise en hoogtepunten uit zijn legendarische carrière en je kunt in de tentoonstelling met eigen ogen de EK-beker uit '88 bekijken. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je tot en met 10 september 2017 25% korting op je entree voor Nederlands Openluchtmuseum.

3. Het grootste oorlogsmuseum van Nederland

OVERLOON - Wat zou jij doen in oorlogstijd? Zou je je koest houden om te overleven, of zou je strijden in het verzet? In Oorlogsmuseum Overloon hoor je verhalen van verschillende kanten en moet je zelf keuzes maken: wat zou jij doen? Bekijk honderden oorlogsvoertuigen en spullen van vroeger in dit gigantische oorlogsmuseum. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 25% korting op je entree voor Oorlogsmuseum Overloon. Tip: bekijk de reportage van de redactie in Oorlogsmuseum Overloon.

4. Dagje waterpret bij De Bonte Wever

ASSEN - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek! Subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever heeft een oosters tintje en is leuk voor het hele gezin. Terwijl de een ontspant in de whirlpool of een kruidenbad, sjeest de ander keer op keer van de glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad vol schattige panda's. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je € 2,50 korting per persoon op De Bonte Wever.

5. Spelen bij speelboerderij De Flierefluiter

RAALTE - Dieren voeren en aaien op de kinderboerderij, binnen spelen bij slecht weer en buiten spelen als het zonnetje schijnt. Bij speelboerderij De Flierefluiter is enorm veel te doen! Spring in de binnenspeeltuin op de trampoline of leg het obstakelparcours af. Op de kinderboerderij wonen koeien, kippen, pony's, hangbuikzwijntjes. Er is zelfs een knuffelruimte waar je kunt knuffelen met konijnen en cavia's. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je een gratis consumptie bij elk ticket voor De Flierefluiter.

Driften in een sportauto, een potje lasergamen of onbeperkt pannenkoeken eten op de pannenkoekenboot? Bekijk meer uitjes met korting op DagjeWeg.NL. Ook leuk: doe een dagje uit cadeau met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart!
Maak een reis door het lichaam en ontdek alles over je eigen lijf bij CORPUS. Foto: CORPUS.
Foto 2. Maak een reis door het lichaam en ontdek alles over je eigen lijf bij CORPUS. Foto: CORPUS.
Een tropisch zwemparadijs met een oosters tintje. Foto: De Bonte Wever.
Foto 3. Een tropisch zwemparadijs met een oosters tintje. Foto: De Bonte Wever.
Wat zou jij doen in de Tweede Wereldoorlog? Ontdek het in de interactieve tentoonstelling in het oorlogsmuseum. Foto: Oorlogsmuseum Overloon.
Foto 4. Wat zou jij doen in de Tweede Wereldoorlog? Ontdek het in de interactieve tentoonstelling in het oorlogsmuseum. Foto: Oorlogsmuseum Overloon.
Beleef alle hoogtepunten uit de Nederlandse voetballerij bij het Nederlands Openluchtmuseum in de tentoonstelling Helden aan de Bal! Foto: © Perspekt.
Beleef alle hoogtepunten uit de Nederlandse voetballerij bij het Nederlands Openluchtmuseum in de tentoonstelling Helden aan de Bal! Foto: © Perspekt.
Laatst gewijzigd: 2017-06-30 16:01:56 · Gepubliceerd: 2017-04-14 12:16:18 - 1480