Rondje in de achtbaan met korting? Vooruit, nâg eentje

Zo wordt een dagje uit extra voordelig

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets Nieuws door
Foto 1. Met het hele gezin naar een pretpark - met korting! Foto: Park Tivoli.

archief oud artikel 13 juli 2018 Toerisme Landelijk Samen een dagje naar een pretpark? Hartstikke leuk, maar de kosten kunnen al snel hoog oplopen. Gelukkig hebben we wat mooie aanbiedingen voor je op een rijtje gezet! Ga extra voordelig naar deze parken via DagjeWeg.NL Tickets. Kun je net zo goed nâg een dagje pretpark plannen.

Leuke pretparken

  • BERG EN DAL - Stap in de achtbaan, minibotsauto's of het minireuzenrad of probeer de skelters en trampolines uit. Park Tivoli is een amusementspark met meer dan dertig leuke attracties en speeltoestellen voor kinderen van twee tot en met tien jaar. Er is ook een binnenspeeltuin, een griezelbos en een waterdorpje.

  • RAALTE - Geniet in De Flierefluiter met het hele gezin van speeltoestellen en attracties in de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, het waterpark en op de kinderboerderij. Springen op de trampoline, op skelters racen en het obstakelparcours trotseren.

  • BEST - In het vrolijke familiepark DippieDoe beleef je een gezellig dagje uit met het hele gezin. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. Uitje met kids van verschillende leeftijden? Tip: op de site van DippieDoe staat bij alle attracties aangegeven hoe spannend iets is en voor welke leeftijd het leuk is.

Meer nieuws over pretparken

Ook interessant

Foto 2. De hele dag plezier voor het hele gezin! Foto: De Flierefluiter.

Laatst gewijzigd: 2020-07-17 16:42:33 · Gepubliceerd: 2017-08-04 15:38:28 - 2729