Rondje in de achtbaan met korting? Vooruit, nóg eentje

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets | Nieuws door

Zo wordt een dagje uit extra voordelig

13 juli 2018 Toerisme Landelijk Samen een dagje naar een pretpark? Hartstikke leuk, maar de kosten kunnen al snel hoog oplopen. Gelukkig hebben we wat mooie aanbiedingen voor je op een rijtje gezet! Ga extra voordelig naar deze parken via DagjeWeg.NL Tickets. Kun je net zo goed nóg een dagje pretpark plannen.

Foto 1. Met het hele gezin naar een pretpark - met korting! Foto: Park Tivoli.

Kaartjes voor pretparken met korting

  • BERG EN DAL - Stap in de achtbaan, minibotsauto's of het minireuzenrad of probeer de skelters en trampolines uit. Park Tivoli is een amusementspark met meer dan dertig leuke attracties en speeltoestellen voor kinderen van twee tot en met tien jaar. Er is ook een binnenspeeltuin, een griezelbos en een waterdorpje. Koop tickets met korting voor pretpark Tivoli.

  • RAALTE - Ga met extra voordelig naar De Flierefluiter. Bij elk kaartje krijg je een gratis consumptie cadeau. Geniet in De Flierefluiter met het hele gezin van speeltoestellen en attracties in de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, het waterpark en op de kinderboerderij. Springen op de trampoline, op skelters racen en het obstakelparcours trotseren!

  • BEST - In het vrolijke familiepark DippieDoe beleef je een gezellig dagje uit met het hele gezin. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. Uitje met kids van verschillende leeftijden? Tip: op de site van DippieDoe staat bij alle attracties aangegeven hoe spannend iets is en voor welke leeftijd het leuk is.

Meer nieuws over pretparken

Welk pretpark is het duurst voor het hele gezin?

Met het hele gezin naar een pretpark? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek en zette de 20 populairste parken op een rij. Kun je gelijk zien welke het duurst is - vergeet vooral de parkeerkosten niet, een bekende instinker.
Foto 2. De hele dag plezier voor het hele gezin! Foto: De Flierefluiter.
Laatst gewijzigd: 2018-07-11 11:22:24 · Gepubliceerd: 2017-08-04 15:38:28 - 2517