1

Arrangementen voor een zorgeloze wintersportvakantie

Beginner of gevorderde: voor iedere skiër een passende vakantie

Kerstmarkten in Nederland Redactioneel door
Foto 1. In de winter is het gezellig druk op de pistes. Foto: Pexels.com, CC0 License.

archief oud artikel 22 november 2018 Toerisme Landelijk Zoef jij al jaren op de lange latten van een berg af of wil je dit jaar voor het eerst gaan? Kies één van deze arrangementen voor een wintersportvakantie en ga ervandoor! Supersimpel, want met zo'n arrangement hoef je bijna niks zelf te regelen. Bind de latten onder en zoef van een berg!

Acht dagen skiën in Fieberbrunn

In Fieberbrunn is altijd wat te beleven! Tijdens dit wintersportarrangement naar Fieberbrunn verblijf je zes tot acht dagen in Hotel Pillerseehof & Brauwirt, vlakbij het skigebied aan het meer. Bezoek het authentieke plaatsje St. Ulrich, zoek de gezelligheid op in het populaire Fieberbrunn en ga skiën. Er is een kleiner skigebied bij St. Ulrich en een stukje verderop vind je het bekende skigebied van Fieberbrunn, Leogang, Saalbach en Hinterglemm.

Weet je niet zeker of je kunt skiën en wil je eerst even dichtbij huis oefenen? Bekijk alle (overdekte) skibanen in Nederland. Daarna ga je als een prof de berg af!

Tien dagen winterplezier in Zweden

In Zweden wacht gegarandeerd een flink pak sneeuw op je! Met dit winterarrangement naar Idre Fjäll in Zweden kun je maar liefst tien dagen van die sneeuw genieten. Maak een sneeuwscooter- of huskysledetocht door het Scandinavische winterland of duik in het binnenzwembad van het Idre Fjäll Resort. Het resort heeft ook een sauna en solarium en ligt midden in het skigebied. Meestal kun je zelfs tot aan de voordeur van je verblijf skiën! Leuk: je reis begint al meteen goed met een luxe overtocht van Kiel naar Oslo.

Wintersport voor beginners

Ga je voor het eerst skiën of wil je op wintersportvakantie met de kids? Dan is deze achtdaagse wintersportvakantie in Frankrijk perfect! Het gebied bestaat vooral uit groene en blauwe pistes, waardoor beginners en kinderen het skiën zo onder de knie hebben. Voor kinderen is er op het resort waar je verblijft zelfs een kidsclub. Wil je toch even wat meer uitdaging? Met de trein ben je zo in Chamonix waar je nog veel meer pistes kunt uitproberen. En mocht je halverwege je vakantie bedenken dat het skiën toch niets voor jou is, dan ga je gewoon in het dorpje verderop schaatsen.

Zit jouw favoriete wintersportvakantie er niet tussen? Kies één van de andere skivakanties!
Foto 2. Zoef naar beneden van een berg af! Foto: Pexels.com, CC0 License.

Laatst gewijzigd: 2020-11-24 16:57:51 · Gepubliceerd: 22 november 2018 - 722