De leukste markten en evenementen in juli

Markten en braderieën in Nederland | Redactioneel door

Vier de zomer op een markt waar je heerlijk kunt struinen en shoppen

18 juli 2019 Toerisme Landelijk Bezoek een markt, struin langs de kraampjes en voel ondertussen (hopelijk) het zonnetje op je bol. Deze markten en evenementen staan op de planning in juli. Vintage koopjes op de kop tikken in een grote stad of liever nostalgische fairs afstruinen in pittoreske dorpjes? Er is genoeg te doen!

Foto 1. Snuffelen tussen boeken, cd's en dvd's op een braderie. Foto: DagjeWeg.NL.

20 juli: Vlooienmarkt Bakkeveen

BAKKEVEEN - De Vlooienmarkt Bakkeveen is een begrip in Fryslân: uren van tevoren staan mensen al te popelen om hun schatten aan te bieden of om ze bij iemand anders voor een prikkie te scoren. Je vindt hier vooral mooie items voor in huis. Oude meubelen, klassieke serviezen, antiek en brocante. Tip: neem voldoende kleingeld mee, want hier kun je waarschijnlijk niet pinnen.

21 juli: Vlo & Ko

AMERSFOORT - Vlo & Ko is een gigantische kofferbakmarkt en vlooienmarkt in Amersfoort. Op het terrein van de Wagenwerkplaats en het Centraal Ketelhuis staan tientallen kraampjes voor je klaar. Op deze openlucht kringloop vind je alles wat je vintage hartje begeert.

27 en 28 juli: Vlooienmarkt IJ-Hallen

AMSTERDAM - Een absolute klassieker: de IJ-Hallen Vlooienmarkt op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Kleding, schoenen, accessoires en sieraden, retro spullen voor in huis. De IJ-Hallen zijn de Oscars van de tweedehands markten.

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Op markten en braderieën vind je vaak mooie, zelfgemaakte spullen. Foto: DagjeWeg.NL.
Laatst gewijzigd: 2019-07-19 08:55:47 · Gepubliceerd: 18 juli 2019 - 285783