De leukste markten en evenementen in november

Markten en braderieën in Nederland | Redactioneel door

Vier de herfst op een markt waar je heerlijk kunt struinen en shoppen

29 oktober 2018 Toerisme Landelijk Bezoek een markt, struin langs de kraampjes en voel ondertussen (hopelijk) het najaarszonnetje op je bol. Deze markten en evenementen staan op de planning in november. Een gezellige fair of een enorme curiosa- en brocantemarkt tussen de gouden bladeren. Of een markt al helemaal in kerstsfeer. Er is genoeg te doen en wie weet tik je wel zeldzame items op de kop!

Foto 1. De eerste markten in kerst- en wintersfeer komen er al aan in november! Zoals de Country & Christmas Fair op kasteel De Haar. Foto: Country & Christmas Fair

14 tot en met 18 november

APELDOORN - Dwaal door verlichte lanen bij Paleis Het Loo en doe inspiratie op voor de feestdagen tijdens Spirit of Winter! En shop voor de mooiste interieurspullen, pak een terrasje bij de fashionshow of kijk toe bij de live cooking-sessie in de Hofkeuken. Ruim 150 specialisten bieden hun mooiste producten aan: van de beste wijnen tot chocolade, van sieraden tot woondecoratie. Je kijkt je ogen uit!

14 november: Pre-Christmas Shopping Night

GIESSENBURG - De Graanbuurt in Giessenburg is een bijzondere winkelstraat, verstopt in de Graanschuur en de Kolenschuur. Een sfeervolle omgeving voor de Pre-Christmas Shopping Markt. Een must voor iedereen die dit jaar eens ruim op tijd wil zijn met de december cadeaus. Of de laatste wintertrends wil zien. Lekker 's avonds, op 14 november.

18 november: Pepernotenmarkt in Brielle

BRIELLE - Leuke hebbedingetjes, lekkere hapjes en gezellige attracties: je vindt het op deze markt in het sfeervolle Brielle. Op de dag dat Sinterklaas aankomt! Dus wees er snel bij voor hij en zijn Pieten alle pepernoten (en cadeautjes) opkopen, op 18 november.

18 november: Kerst Fair de Biesenhof

GELEEN - Een sfeervolle kerstmarkt in Dickens sfeer. Met brocante, sieraden, antiek, kleding, hebbedingetjes en natuurlijk kerstartikelen en decoratie. Alles omgeven door live muziek van een koor en een Dickens Kapel. Sla ook de lekkere hapjes niet over bij de proeverijen. Het loont de moeite om tot het laatst te blijven, want Kerst Fair De Biesenhof eindigt met een spectaculaire vuurshow.

20 november tot en met 25 november: Country & Christmas Fair

HAARZUILENS - Weelderige kerstbomen met honderden lichtjes, slingers en glinsterende ballen. De geuren van glühwein en warme poffertjes en wafels, vers van de pers. In de verte hoor je een Dickenskoor Jingle Bells zingen. Kom je al in de kerststemming? Dompel je onder in de gezelligheid van de mooiste tijd van het jaar op de Country & Christmas Fair op Kasteel de Haar! Kom shoppen, lekker eten en genieten van de mooiste tijd van het jaar.

23 en 24 november: Gees in Wintersfeer

GEES - Het hele dorp Gees verandert op 23 en 24 november in een gezellige winterse markt! Snuffel tussen de vele artikelen en onderbreek je zoektocht even bij het straattheater, de bierproeverij of om even te luisteren naar de muziek. Of geniet even in de Dorpskeuken van de door de dorpsbewoners zelfgemaakte lekkernijen. En vertrek met die ene leuke woonaccessoire voor extra sfeer in je huis.

Meer leuke ideeën:

Foto 2. Scoren op een gezellige braderie. Foto: DagjeWeg.NL
Foto 3. Er is van alles te vinden op markten en braderieën.
Laatst gewijzigd: 2018-11-12 12:08:46 · Gepubliceerd: 29 oktober 2018 - 148127