Schuil voor kou en regen bij deze indoor uitjes met korting

Voordelige indoor dagjes uit | Nieuws door

Bij deze uitstapjes is het altijd lekker warm en droog!

9 augustus 2018 Toerisme Landelijk Gezellig hoor, een zomers dagje uit. Maar wat als het tóch gaat regenen? Daarom de leukste indoor uitjes voor het hele gezin op een rij! Hier zit je lekker droog en warm én profiteer je hier en daar van korting.

Foto 1. Matroos voor een dag in het Marinemuseum! Foto: Marinemuseum.

Op spannende zeereis met grootheden

AMSTERDAM - In Het Scheepvaartmuseum ontdek je welke rol de zee in de Nederlandse cultuur speelt. Hint: een grote rol. Onze historie zit vol zeehelden, verre reizen en bijzondere ontwikkelingen dankzij de zeevaart en handel. In Het Scheepvaartmuseum leer je er alles over en maak je het zelf mee aan boord van een VOC-schip en dankzij virtual reality.

Tip: via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 20% korting op kaartjes voor Het Scheepvaartmuseum.

Voor één dag op missie als matroos

DEN HELDER - Nog zo'n maritieme klassieker: het Marinemuseum. Hier leer je niet alleen wat de marine eigenlijk allemaal uitvoert, maar help je zelf ook een handje mee. Bezoekers worden voor één dag matroos en ontmoeten zeehelden, bekijken uniformen en wapens en leren alles over de technieken aan boord en de geschiedenis van de Rijkswerf. Je kunt zelfs een missie volgen die je door het hele museum leidt.

Tip: 10% korting op kaartjes voor het Marinemuseum.

Prikkelend uitje in het Wilde Westen

OTTERLO - Je zou denken dat het er tropisch warm is, maar ook in CactusOase wordt het soms een beetje koud. Cactussen zijn namelijk ook kou gewend in de woestijn als de zon onder gaat, dus wordt dat effect hier nagebootst. Neem dus een vestje mee! In dit belevingspark wandel je tussen honderden bijzondere cactussen, bekijk je kunst uit het Wilde Westen in de Indian Art Gallery en fladderen er in de vogeltuin kleurrijke papegaaien en parkieten om je heen. Voor kinderen zijn er een puzzelroute, een treintje en er is een Kindertuin waar ze kunnen spelen.

Tip: bestel via DagjeWeg.NL Tickets en krijg een gratis consumptie in Belevingspark CactusOase.

Doe proefjes en bekijk gekke beesten

UTRECHT - In het Universiteitsmuseum Utrecht ontdek je wat wetenschap nou zo spannend maakt. In het Jeugdlab kunnen kinderen zelf aan de slag met proefjes. Zo is er de Prikkelmuur; een muur die je zintuigen prikkelt met geuren en gekke dingen om aan te voelen. Ook zijn er in het museum allerlei aparte beesten te zien, zoals een vliegende hond en een draakje.

Tip: via DagjeWeg.NL Tickets krijg je korting op kaartjes voor het Universiteitsmuseum Utrecht.

Non-stop gezellige spellen bij FlashDome

LELYSTAD - Spijkerbroekhangen, gladiatorenspel, sumoworstelen, levensgroot pool spelen (dan ben je zelf de keu) en midgetgolfen in glow in the dark. Bij FlashDome is superveel te doen! Je hopt voor een vaste prijs van de ene gezellige activiteit naar de andere en kunt dus de hele dag van alles uitproberen.

Tip: via DagjeWeg.NL Tickets krijg je tot € 4,50 korting op je kaartjes voor FlashDome.

Bekijk alle indoor uitjes met korting op DagjeWeg.NL Tickets.
Foto 2. In Belevingspark CactusOase waan je je in het Wilde Westen tussen cactussen en native kunst. Foto: Belevingspark CactusOase.
Foto 3. Doe het gladiatorenspel of een van de andere vele spellen en activiteiten van FlashDome. Foto: FlashDome.
Laatst gewijzigd: 2018-08-09 11:12:54 · Gepubliceerd: 2018-03-01 12:25:38 - 1470