1

Onbekommerd op vakantie met het hele gezin

Kindvriendelijk op vakantie naar Griekenland, Spanje of Kroatië

Bekijk alle all-inclusive vakanties Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Onbekommerd genieten. Foto: Pexels.com, Licentie.

archief oud artikel 25 oktober 2018 Toerisme Is een dagje weg te kort en snakt je gezin naar een fijne, onbezorgde vakantie? De all-inclusive familievakanties van TUI nemen je alle zorg uit handen. Telefoon uit en zelfs je portemonnee hoeft niet mee, want al het eten en drinken is inbegrepen. Wat rest is: chillen aan het zwembad, uitgebreid ontbijten, zwemmen, dutjes doen en dineren. Ontspannen als een malle! En het mooie aan deze bestemmingen is dat er ook voor kinderen van alles te beleven is.

Bekijk alle alle inclusive vakanties en kies een mooie bestemming.

Luieren op Lanzarote

CANARISCHE EILANDEN, SPANJE - Eén van de witte huisjes op TUI Family Life Flamingo Beach is de uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie op Lanzarote. Op dit mooie resort overnacht je met het hele gezin in comfortabele 2-kamer appartementen. 's Ochtends eerst even ontbijten en binnen de kortste keren zijn de kinderen al in de speeltuin! Er zijn verschillende zwembaden en een grote plus: het resort ligt aan een mooi zandstrand en de gezellige boulevard van Playa Blanca. Voor kinderen zijn er verschillende kinderclubs, geschikt voor de leeftijd van 3 tot 15 jaar. Van een Teen-Hangout tot een babyclub! Kun je zelf genieten van de wellness of rustig een boekje lezen aan het zwembad.

Bekijk meer informatie over deze all-inclusive vakantie op Lanzarote.

Opladen in Kroatië

KROATIË - Op een mooi plekje in Istrië vind je TUI Family Life Bellevue: een kindvriendelijk resort. Er is een zwembad voor de allerkleinsten, maar ook een zwembad om ongestoord baantjes te trekken. Schuif voor ontbijt, lunch en diner aan bij het buffetrestaurant of één van de twee á la carte restaurants. De hele dag door genieten gasten hier van een prachtig uitzicht over de adembenemend blauwe zee. En de kinderen? Die vermaken zich opperbest in een kinderclub, aangepast aan hun leeftijd.

Bekijk meer informatie over deze all-inclusive vakantie in Kroatië.

Actieve gezinsvakantie in Belek

TURKIJE - Lekker luieren, maar toch wat actiefs ondernemen? In het Turkse Belek vind je het perfecte resort voor een vakantie vol activiteiten, maar met alle comfort en lekker inclusive. De zee lonkt en anders doet het uitgestrekte zandstrand bij TUI Magic Life Waterworld dat wel! Ga je wakeboarden, zeilen of toch watersurfen? Je eigen vakantiegids zorgt ervoor dat je volop deel kunt nemen aan de sportieve activiteiten. Over het water zie je de bananenboten voorbij schieten en bij het resort hoort een uitgebreid waterpark met glijbanen. Voor kinderen zijn er leuke clubs, aangepast op hun leeftijd (van 3 tot 16 jaar). In de verschillende à la carte restaurants kun je uitgebreid dineren en ook van het ontbijt en de lunch kun je onbeperkt genieten. Een drankje aan de bar of een taartje bij de koffie? Tijdens een inclusive vakantie hoef je niet meer aan de kosten te denken.

Bekijk meer informatie over deze all-inclusive vakantie in Turkije.

TUI heeft nog veel meer fijne bestemmingen voor een all-inclusive vakantie. Bekijk hier meer dan 1000 all-inclusive vakanties!
Foto 2. All-inclusive vakanties: super kindvriendelijk. Foto: Pexels.com, Licentie.

Laatst gewijzigd: 2021-09-20 10:21:49 · Gepubliceerd: 25 oktober 2018 - 1280