Liefde en loopings: speeddaten in de achtbaan!

Avontuurlijk eerste afspraakje in de achtbaan van Toverland

Attractiepark Toverland   Nieuws door
Foto 1. Beleef de ultieme speeddate in Attractiepark Toverland: in de wing coaster Feñix! Foto: Attractiepark Toverland.

22 februari 2019 Opmerkelijk Sevenum, Limburg Een eerste date is sowieso al een emotionele rollercoaster, dus waarom zou je het niet letterlijk nemen? Kom speeddaten in Attractiepark Toverland op 30 maart! Wie weet ontmoet je de liefde van je leven terwijl je de longen uit je lijf gilt in de Fēnix achtbaan. Loop je de ideale match tegen het lijf en is het gevoel wederzijds? Dan krijgen jullie tijdens een romantisch boottochtje wat meer tijd voor elkaar en is er een vervolgdate in Merlin's Quest. Let op: je moet je wel vooraf opgeven.

Spectaculaire speeddate

Liefde is betoverend, dus helpt Attractiepark Toverland maar wat graag een handje mee met het vinden van de ware. Er zijn alleen wel wat voorwaarden aan verbonden. Zo moet je minstens achttien jaar oud zijn om je op te geven - het moet wel allemaal legaal blijven natuurlijk. Hieronder alles wat je moet weten om spectaculair te kunnen daten!

  • De speeddate vindt plaats op 30 maart. Daters moeten beschikbaar zijn van 17:00 uur tot 21:30 uur;
  • Er is helaas niet plaats voor iedereen. Uitverkorenen ontvangen op donderdag 14 maart bericht van Toverland;
  • Je wordt gefilmd en gefotografeerd. Je bent dus niet de enige die van de date meegeniet;
  • Meer een tip dan een voorwaarde: in Merlin's Quest zit een donkere passage - perfect voor een stiekeme eerste kus!
Waarschuwing vooraf: de achtbaan Feñix is een spectaculaire rit. De wing coaster is supersnel, superhoog en heeft veel twists. Je hebt meerdere speeddates, dus je beleeft de Feñix meerdere keren. Aan avontuur geen gebrek op deze spectaculaire speeddate. Nu alleen nog hopen dat er een vonkje overslaat!

Je hebt tot en met 28 februari om je via de website van Toverland op te geven voor de speeddate.
Bekijk meer romantische dagjes uit op DagjeWeg.NL.
Foto 2. Een letterlijke speeddate: als tortelduifjes in de Feñix razendsnel door de lucht sjezen. Foto: Attractiepark Toverland.

Laatst gewijzigd: 2019-02-22 16:02:50 · Gepubliceerd: 2019-02-22 14:42:25 - 1404