4x mooie strandhuisjes aan de Nederlandse kust

Overnachten aan zee in Noord-Holland, Zeeland en Zuid-Holland

Op vakantie in Nederland Redactioneel door
Foto 1. In je vakantie wonen op het strand, hoe cool is dat? Foto: Roompot

17 juli 2022 bijgewerkt: 27 augustus 2023 Toerisme Landelijk Slapen met de ruisende zee op de achtergrond en ontbijten met zicht op het uitgestrekte strand. Al bij de eerste aanblik van de locatie van deze strandhuisjes word je overmeesterd door een onbetwist vakantiegevoel. En daar hoef je niet eens een eind voor de reizen, want deze strandhuisjes staan gewoon aan de Nederlandse kust.

Strandvakantie in Noord-Holland

JULIANADORP - Geniet in de kop van Noord-Holland van de mooie kust in Julianadorp. Aan het strand van Julianadorp staan 90 strandhuisjes, die je kunt huren van april tot en met half oktober. Alle huisjes hebben een prachtig zicht op de eeuwig rollende golven, waar kitesurfers regelmatig voor live entertainment zorgen. Maak lange strandwandelingen of chill lekker voor het huisje in het zand, waar de kinderen de mooiste zandkastelen bouwen. En wie waagt er een duik in de zee? Daar word je lekker wakker van in de ochtend... Leuke plaatsen in de omgeving zijn Hoorn, Alkmaar en Den Helder.

Meer informatie over de strandhuisjes in Julianadorp.

Foto 2. Slapen aan het strand in Julianadorp. Foto: Roompot

Wakker worden op het strand van Hoek van Holland

HOEK VAN HOLLAND - De grootste zeeschepen en zeecontainers varen aan je voorbij op het Hoekse strand. Spot ze vanaf de pier tijdens een verblijf in één van de Beach Villa's op het strand en geniet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van het zicht op zee. Bestel broodjes voor het ontbijt, relax voor het strandhuisje met de voeten in het zand of neem surfles bij één van de nabijgelegen surfscholen. Een strandvakantie is voor alle leeftijden! In de omgeving is van alles te doen; steden als Rotterdam en Delft zijn dichtbij. En de dag eindigt op 't mooist met een zonsondergang aan zee.

Boek een verblijf bij Beach Villa's in Hoek van Holland.

Foto 3. Strandhuisjes in Hoek van Holland. Foto: Roompot

Nachtje aan het Nollestrand

VLISSINGEN - De strandhuisjes op het strand bij Vlissingen zijn niet te missen! Deze gezellige huisjes van Noordzee Resort Vlissingen - modern ingericht met veel hout en wit - vormen een ketting onder aan de duinen. Door de openslaande deuren geniet je zelfs vanaf de bank van het schitterende uitzicht op het strand en de zee. Je loopt zo het strand op voor frisse duik of een strandwandeling. Of je gaat de andere kant op, naar de boulevard van Vlissingen. En na een lunch of diner in een strandpaviljoen is het heerlijk terugkeren in het gezellige strandhuisje. Voor een laatste wijntje op de veranda of een tripje naar dromenland in de knusse slaapvide. Ze hebben trouwens ook prachtige huisjes net achter de duinen.

Bekijk de strandhuisjes in Vlissingen en ga voor een Zeeuwse strandvakantie!

Foto 4. Heerlijk wakker worden en wegdromen aan het strand in Vlissingen. Foto: Roompot

Den Haag achter de duinen en de zee voor je neus

KIJKDUIN - Met Den Haag achter de duinen en de zee voor je neus vier je een ontspannen weekendje weg of vakantie in de Haagse strandhuisjes. Verblijf in de luxe Beach Houses; er zijn vier verschillende strandhuisjes van alle gemakken voorzien. En natuurlijk met een schitterend uitzicht! En al zit er een keuken in het huisje, met zoveel strandpaviljoens in de buurt is er natuurlijk geen noodzaak om te koken. Geniet de hele dag van het strand of laat je verleiden door de winkelstraten, restaurants en de musea van Den Haag.

Bekijk meer informatie over de Beach Houses Den Haag en boek snel een strandhuisje.

Vakantieparken aan het strand

Oké, je zit niet pal aan het strand in deze vakantieparken, maar je zit er wel heel dichtbij! Je wandelt zo naar de zee en geniet daarbij van alle parkfaciliteiten.
Foto 5. In je vakantie wonen op het strand, hoe cool is dat? Foto: Roompot

Laatst gewijzigd: 2023-08-27 19:06:18 · Gepubliceerd: 2019-04-30 08:48:18 - 5921