De favorieten van de DagjeWeg.NL-redactie: Coby

Vind een origineel dagje weg! Persoonlijke favorieten van onze redactie

DagjeWeg.NL Nieuws door
Foto 1. Met een gids een privérit te paard maken over Terschelling en ondertussen van alles te weten komen over het eiland. Een van mijn favoriete dagjes uit ooit! Foto: Rijpaarden Verhuur Lok.

archief oud artikel 26 september 2020 Toerisme Landelijk Opnieuw is DagjeWeg.NL genomineerd voor Website van het Jaar! Niet zo gek, vinden wij, want als je een bestemming voor een dagje uit zoekt kun je dat hier zeker vinden. Om je te laten zien hoe mooi Nederland is en hoeveel leuke dagjes uit er zijn deelt de redactie van DagjeWeg.NL hun favorieten. Dit zijn de persoonlijke favorieten voor een dagje uit van redacteur Coby.

Wie?

  • Naam: Coby
  • Woonplaats: Amersfoort
  • Houdt van: kinderboerderijen, koffiecafés, musicals, pittoreske plaatsen verkennen.

Stem op DagjeWeg.NL

Leukste dagje weg in 2020

Ik word intens blij van dieren, dus mijn bezoekjes aan Stadsboerderij De Vosheuvel in Amersfoort staan absoluut bovenaan mijn lijstje van favorieten. Er wonen een aantal intens schattige varkens die erg graag achter hun oortjes gekrabd worden. Ook ben ik naar een avondopenstelling van de Efteling geweest afgelopen zomer. Zo magisch, bij ondergaande zon door het Sprookjesbos wandelen. En alle achtbanen waren in het donker nog spannender. Iets langer geleden maar een ervaring om nooit te vergeten: paardrijden door de duinen en bossen van Terschelling met een local gids van Rijpaarden Verhuur Lok. Geweldig!

Mooiste artikel van de afgelopen tijd

Ik ben dol op cafés die anders dan anders zijn en zet maar wat graag de leukste opties voor je op een rij. Zoals deze kattencafés en jeu de boules bars. Voor DagjeWeg.NL ging ik een dagje naar Baarn, onder andere naar de Wintertuin Experience. Tijdens mijn bezoek ontdekte ik dat de Wintertuin naast een hele bijzondere theelocatie een historische parel is. Het prachtige gebouw zit vol verhalen! Lees mijn artikel over de Wintertuin Experience. Ik heb trouwens na mijn bezoek de leukste bezienswaardigheden en hotspots in Baarn ook op een rijtje gezet.

Favoriete aanbieding op DagjeWeg.NL Tickets

Het leuke aan DagjeWeg.NL Tickets is dat er voor iedereen wel een leuke aanbieding te vinden is. Er staat zelfs een 'Say Yes to the Dress' experience op die je kunt boeken. Bij Wedding Wonderland in Almere kun je met je gevolg bruidsjurken passen voor de lol. Je krijgt er hapjes en een glaasje bubbels bij en er is een catwalk om je momentje te pakken. Nog een leuke: met korting naar Kasteeltuinen Arcen. Een prachtig kasteel met tientallen romantische tuinen. Hier kun je midgetgolfen tussen watervallen.

Hier wil ik graag een keer heen in Nederland

Ook al heb ik familie in Groningen waar ik regelmatig kom, toch ben ik nog nooit in Vesting Bourtange geweest. Dat schijnt echt prachtig te zijn, alsof je terug in de tijd bent. Als dierenlover krijg ik al tranen in mijn ogen bij het idee van een alpacafarm. Dus zou ik héél graag een wandeling met een alpaca maken en een dagje bij ze op bezoek gaan. Ook Attractiepark Toverland in Limburg staat ook hoog op mijn lijstje.

Zo vind ik de leukste dagjes uit

Op zoek naar een leuk date-idee? Check dan de rubriek Uit met je partner. Zwijmelen gegarandeerd: volop ideeën voor dates, romantische weekendjes weg en dagjes uit samen. Een andere persoonlijke favoriet is Vriendinnendag. Samen cocktails drinken, alpaca's knuffelen, highteaën, hilarische workshops volgen. Hier vind je allerlei leuke uitjes om met vriendinnen te ondernemen.

Stem op Website van het Jaar 2020

⭐ Gaat DagjeWeg.NL er dit jaar met de titel vandoor? Dat is aan jou! Geef DagjeWeg.NL vijf sterren en help ons winnen! ⭐
Foto 2. Ik vind het heerlijk om rond te rijden in de auto of op de fiets en dorpen in de buurt te ontdekken (en dan natuurlijk gelijk een terrasje te pakken). Foto: DagjeWeg.NL, Coby Boschma.
Foto 3. Zo leuk en hartstikke budgetproof: kinderboerderijen bezoeken. Foto: DagjeWeg.NL, Coby Boschma.
Foto 4. Een hele mooie en bijzondere locatie voor een kopje koffie: de Wintertuin Experience in het Cantonspark in Baarn. Foto: DagjeWeg.NL, Coby Boschma.

Laatst gewijzigd: 2020-09-23 10:12:09 · Gepubliceerd: 2020-09-18 16:55:02 - 611

Activiteiten Vesting Bourtange

Binnen enkele weken te bezoeken

Voorjaarsmarkt


Dé gezelligste Voorjaarsmarkt van het Noorden!

Later dit jaar

Slag om Bourtange (80-jarige oorlog)


In 1640 namen de Spaanse troepen de vesting in, maar de Nederlanders zijn van plan het te heroveren. Tal van soldaten uit vroegere eeuwen zullen proberen het verhaal zo waarheidsgetrouw mogelijk...

Herfstfair


Dé gezelligste Herfstfair van het Noorden!

Magisch Samhain (VOL = VOL)


Magisch Samhain (Keltisch Halloween) in een magisch setting!

Kerstmarkt (VOL = VOL)

  
Dé mooiste en gezelligste kerstmarkt van het Noorden in een unieke setting!