Margriet Winterfair: shoppen, quizzen en véél inspiratie opdoen

Tips voor een vriendinnendag |  
Nieuws door
Foto 1. De perfecte voorbereiding op de winter: de Margriet Winterfair! Foto: Unsplash

Helemaal happy de winter in met Margriet

17 november 2020 Trends Landelijk Dit jaar helaas geen fysieke editie van de Margriet Winterfair met workshops, optredens en stands in de Brabanthallen. Gelukkig hebben de dames van Margriet een leuk alternatief bedacht: een online Margriet Winterfair! Vanaf 20 november gewoon bij jou thuis te bezoeken. Met winterse inspiratie, een pubquiz en véél shopideeën.

Inspiratie voor de winter

Voor sommigen is de winter één groot feest, anderen zien nu al op tegen de feestdagenstress. Tijdens de Margriet Winterfair doe je megaveel inspiratie op voor de decembermaand. Hoe dek je de tafel volgens de trends in 2020? Hoe maak je zelf de mooiste kerstdecoraties? Wat zijn schoonmaaktips voor ná de feestdagen? Margriet deelt haar tips & tricks. Trakteer jezelf op een warme chocomel - of een heuse winterse cocktail - en ga er eens goed voor zitten. Voordeeltje van de online editie is dat je kunt inloggen wanneer jij wilt (en je dus niet hoeft na te denken over je outfit).

Winterse Pubquiz

Waar woont de kerstman, wat is de koudste temperatuur ooit gemeten in Nederland… Hoe zit jij met je triviakennis? Op 20 november van 20:30 tot 21:30 uur is de Winterse Pubquiz! Presentatrice is Margriets hoofdredacteur Leontine van den Bos. En het leukste: je maakt kans op mooie prijzen, van beautyproducten tot kerstbomen (!). Let op, je moet je van tevoren inschrijven om mee te doen. Dit doe je op de website van Margriet Winterfair.

Shop till you drop

Onmisbaar op een vrouwenevenement: shoppen! Ook dat kan op deze online editie. Samen met leuke lifestylemerken heeft Margriet een aantal aanbiedingen samengesteld. Sla je slag en verras iedereen deze decembermaand met mooie cadeaus. Hoef je niet last-minute te stressen of, nog erger, op Sinterklaas- of Kerstavond je geliefden te vertellen dat hun pakje later binnenkomt...

Foto 2. Doe megaveel inspiratie op voor december. Foto: Unsplash

Laatst gewijzigd: 2020-11-16 13:10:04 · Gepubliceerd: 2020-11-12 16:54:56 - 551