Wooninspiratie op de vt wonen&design beurs

Laat je adviseren door stylisten en verrassen in stijlstudio's

EXPO Greater Amsterdam Nieuws door
Foto 1. Doe inspiratie op op de grootste woonbeurs van Nederland. Foto: vt wonen&design beurs

archief oud artikel 28 september 2022 Trends Vijfhuizen, Noord-Holland Is het interieur van je huis toe aan een opfrisbeurt of vind je het gewoon leuk om wat nieuwe woonideetjes op te doen? Goed nieuws: de vt wonen&design beurs komt er weer aan!

Doe inspiratie op

De dertigste editie van de vt wonen&design beurs strijkt 4 tot en met 9 oktober voor het eerst neer op een nieuwe locatie: EXPO Greater Amsterdam in het Noord-Hollandse Vijfhuizen. De Housewarming-editie noemt de organisatie het evenement. Is je smaak stoer en industrieel, landelijk of toch hotel chique? Meer dan 250 bedrijven en woonmerken staan voor je klaar om je te inspireren. Ontmoet stylisten, architecten en tuinexperts, die je kunnen voorzien van professioneel interieuradvies. Niet direct iets nodig? Lekker rondstruinen op deze woonbeurs is ook gewoon een heel leuk dagje uit!

Foto 2. Laat je informeren door honderden experts. Foto: vt wonen&design beurs © Ton van Til
De vt wonen&design beurs is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdag en vrijdag sluit de beurs om 21:00 uur. Tickets bestel je vanaf €22,50.

Stijlhuizen en studio's

Maar hoe zorg je er nou voor dat het geen rommeltje wordt van bij elkaar gezochte meubelen? De redacties van de woonmagazines vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariane at Home stelden speciaal voor de beurs mooie en verrassende stijlhuizen samen! Neem een kijkje en ontmoet ter plekke de trotse en deskundige ontwerpers. Welke stijl past het beste bij je? En wil je weten wat de nieuwste trends zijn op woongebied? Werp dan ook een blik in de gloednieuwe stijlstudio's van woonwinkel Eijerkamp.

Foto 3. Struin door speciaal ingerichte stijlkamers. Foto: vt wonen&design beurs © Ton van Til

Talks

Op de grootste woonbeurs struin je natuurlijk eindeloos langs stands vol meubelmerken, keukenboeren, tuinarchitecten en badkamerspecialisten. En de experts en aanwezige stylisten adviseren je graag over alles wat met wonen te maken heeft. Maar voor nâg meer interessante inzichten bezoek je ook de Talks in het Woontheater. Welke kleurtinten passen goed bij elkaar en wat zijn de nieuwste tuintrends? En ben je fan van Frans, Fietje en Marjan uit het programma vtwonen weer verliefd op je huis? Ze geven in een speciaal college antwoord op de drie meest gestelde woonvragen! Om zeker te zijn van je plekje, moet je jezelf wel even aanmelden.

Duurzaam wonen

Als je je huis of inrichting eens goed aanpakt, is het natuurlijk wel zo fijn als het ook een beetje toekomstbestendig is. Hoe maken we keuzes in ons interieur die ook nog goed zijn voor het klimaat? De vt wonen&design beurs helpt je, in samenwerking met The Substitute, graag een eindje op weg. Zo is er een speciale duurzame route uitgestippeld langs allerlei duurzame producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de meest duurzame kast van Nederland, biologisch afbreekbare wandpanelen van wol, circulaire sofa's en slow furniture (de tegenhanger van fast furniture)?

  • Check ook welke de Talks over duurzaam wonen je kunt bezoeken!

Ook leuk

Foto 4. Ontdek de nieuwste woontrends. Foto: vt wonen&design beurs

Laatst gewijzigd: 2023-09-19 09:38:24 · Gepubliceerd: 2022-09-26 15:40:00 - 1133

Activiteiten EXPO Greater Amsterdam

Vanaf volgende week te bezoeken

Mega Vlooienmarkt

 
Rondneuzen voor iedereen!Tijdens dit evenement vind je veel mensen die dezelfde hobby delen. Verkopers hebben de meest unieke spullen verzameld die ze hier weer doorverkopen aan enthousiaste...

Later dit jaar

Zomerweek

 
Het gezelligste zomerfeest van Nederland!

Horse Event Pro

 
Op 14 en 15 september vind Horse Event Pro plaats in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demos van toonaangevende topsporters en trainers....

Horse Event Youth

 
 Op 21 en 22 september 2024 vind Horse Event Youth plaats in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Tijdens het Youth weekend worden de jeugdige paardenfans n hun ouders getrakteerd op...